... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

KANRYO
Autor témy
Auto: BMW 318i E90
Kraj: Bratislavský

E90 tlmiče - sachs vs ine...

Nedeľa, 3. Septembra 2017, 13:17

caute vospolok,
mam E90 318i rv 2009 a nie moc dobry pocit z podvozka. ten je standardny, ziadne Mko. zaciatkom roka som mal vytecene tlmice a sli tam nove modre sachsy aj s ulozeniami a inymi prkotinami. zmena velka oproti starym unavenym, no ten podvozok mi pride ani komfortny, ani sportovy...nerovnosti to nevie hltat vobec a to v porovnani ako s obycajnou fiestou tak aj so sportovym golf gti performance podvozkom. nedavno bol robeny komplet podvozok...teda vsetky predne aj zadne ramena, capy riadenia, tycky a ulozenie stabikov, ulozenie zadnej napravnice ako aj silenty a capy na napravnici a zadnych otococh. male nerovnosti to hltat vie, no na vacsich mi ten podvozok pride taky "nervozny", a to mam obute 16ky s non-runflat pneu 225/50. jedine co ostalo povodne, su pruziny.
ma tu niekto skusenosti s modrymi sachsami na E9x? popripade za co ste menili vy? stelovak neplanujem a znizovat tiez nechcem, kedze je to samo o sebe uz dost nizko :D
KANRYO

BMW 318i E90 2.0 105kw A/T
ex - Seat Ibiza 6J 1.6 16V 77kw

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní