... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

necromancer
Autor témy
Auto: E39 540i
Kraj: Prešovský

e46 M54 neštartuje

Utorok, 1. Augusta 2017, 00:21

čaute riešil už niekto z vás že pri cca 10 tich litroch v nadrzi auto odmieta pokracovat v jazde ...no po dotankovani hned chyti pri rozoberani nadrze som neprisiel vpodstate na nic len ze palivo ostava v casti nadrze za soferom a spolujazdcova cast kde je cerpadlo je vpodstate na sucho ta hadicka co prepaja tie dve casti je normalne uchytena na jednej aj druhej strane a je priechodna jedine co mi napada je slaby tlak cerpadla no nechapem preco by ostavala druha strana vpodstate plna :roll:

Užívateľov profilový obrázok
AlfarMT
Kraj: Žilinský

Re: e46 M54 neštartuje

Utorok, 1. Augusta 2017, 10:33

Nazdar mal som rovnaký problém, všetko bolo OK, len tá hadička bola trochu povytiahnutá, treba ju ponoriť hlbšie. Je tam injektážny strhávací systém, žiadne ďaľšie čerpadlo. Benzín sa prečerpáva do druhej nádrže len tlakom vzduch (strhávaním). Tiež sme nád tým rôzne maturovali lebo všetko vyzeralo byť OK no dojazd 120-130 a auto zhaslo, dočapujem a veselo ďalej a to opakovane. Stačilo len posunúť hadičku nižšie aby dočiahla aj na nižšie zásoby paliva. Skús uvidíš a daj vedieť.

necromancer
Autor témy

Utorok, 1. Augusta 2017, 10:54

AlfarMT napísal:
Nazdar mal som rovnaký problém, všetko bolo OK, len tá hadička bola trochu povytiahnutá, treba ju ponoriť hlbšie. Je tam injektážny strhávací systém, žiadne ďaľšie čerpadlo. Benzín sa prečerpáva do druhej nádrže len tlakom vzduch (strhávaním). Tiež sme nád tým rôzne maturovali lebo všetko vyzeralo byť OK no dojazd 120-130 a auto zhaslo, dočapujem a veselo ďalej a to opakovane. Stačilo len posunúť hadičku nižšie aby dočiahla aj na nižšie zásoby paliva. Skús uvidíš a daj vedieť.

vies mi povedat ktora ? ak myslis tu na strane za soferom kde je len plavak tak skusal som to cele dostat hlbsie no ono si to mam pocit sadne aj tak jak chce ked sa to napoji na ten drziak od plavaku niekde som cital ze tam je dokonca nejaky saci kos cele dno som preskumal rukou a nic kde by to malo sadnut som neobjavil :D vcera to skapalo znovu dojazd nieco cez 120 km :D

AlfarMT
Kraj: Žilinský

Utorok, 1. Augusta 2017, 11:20

Jednoznačne je to len tou hadičkou ktorá zabezpečuje prechod paliva z jednej nádrže do druhej, tiež si už presne nepamätám čo do čoho zapadalo, mali sme to rozobraté pred rokom. Ale nemenili sme nič, všetko vyzeralo byť OK, ani sme si nemysleli že sme to opravili, len sme "napravili" tu hadičku a zrazu bralo benzín úplne dokonca že aj dojazd 5km keď som to potom skúšal.

necromancer
Autor témy

Utorok, 1. Augusta 2017, 11:42

skusim sa nato pozriet este raz teda no na tej hadicke mi neprislo nic divne na strane kde je cerpadlo je zasunuta v takom plaste akurat tam sa mi zdalo zeby mohla ist hlbsie no ma to tam taku poistku na ktorej drzi a na strane kde je plavak to je vpodstate divne pokrutene mozem spodok natlacit jak chcem no ked chcem tu hadicu nacvaknut spet tak ju aj tak vytiahnem a potom si len znovu sadne ako chce

Jakub7
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 1. Augusta 2017, 19:07

Nejdem zakladat novu temu a tak napíšem rovno sem. Pravdepodobne mi odišlo podávacie čerpadlo v nádrži. ked auto dlhšie postojí tak už neštartuje. čerpadlo hučí pekne počut že ide ale nenatlačí naftu a v hadičke je vzduch. A tak sa chystám na výmenu toho čerpadla a chcel by som už rovno vymenit aj celé vedenie nafty od nádrže. viete mi niekto poslat link na schému zapojenia všetkých hadičiek ? bol by som rád. prípadne aj za priemer tých hadičiek. BMW e46 320d 100kw. najazdené 350 xxxkm

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných