... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Nj.peter
Autor témy
Auto: Bmw e46 316ti
Kraj: Košický

Zdochlo auto

Utorok, 28. Februára 2017, 23:07

Zdravím, chcel by som sa opýtať, dnes mi počas jazdy zdochlo auto a rozsvietili sa všetky kontrolky a olej blikal na červeno čím by to mohlo byť, potom naskočil hned. Prišiel som domov a ako som parkoval zase začala blikať kontrolka oleja. Motor N42B18

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Zdochlo auto

Utorok, 28. Februára 2017, 23:09

Nerozumiem podobnym dotazom... preco pises hned na klub a nejdes v prvom rade na diag ???

Nj.peter
Autor témy
Auto: Bmw e46 316ti
Kraj: Košický

Utorok, 28. Februára 2017, 23:12

Preto lebo sa chcem informovať či nemal niekto podobný problém.

Užívateľov profilový obrázok
19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Streda, 1. Marca 2017, 09:24

Nazdar, ja som mal asi dva roky dozadu podobny problém, auto zacalo cukat,nereagovalo na pridanie plynu az nakoniec zdochlo za jazdy, zasvietilo mi kontrolku zhavenia DDE a neviem co este, skusil som naštartovať a motor hneď chytil, kontrolky asi po jednom km zhasli ale auto obcas este trhalo.
Na diag som nešiel lebo asi pred 10 km som natankoval u nas v meste na Slovnaftke prvy krat, tak som ako prve skusil natankovať na shell ako obvykle a vymenil som palivový filter, problém takmer zmizol, ked som minul naftu na minimum tak som otvoril nádrž (pod sedačkou) a vyčistil, bol tam totalny bordel taky povlak jak pavučina po celej hladine. od vtedy tankujem vzdy na tej istej benzinke na shell a mam pokoj.
Ale možno to je iny pripad.
Inak e46 320d 110 kw

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných