... všetko o BMW ...
peter9898 napísal:toto som uz kukal tiez ale dako sa neviem v tom orientovat...
jararak napísal:ale ja som videl jednu e60 ktora mala origo USB pod laktovou opierkou a dokazalo to prehravat hudbu z USB priamo no a to vlastne by som chcel aj ja ze pripojim USB s hudbou a prehra to alebo pripojim externy HDD alebo USB a prehra to filmy a uz len doplnok ak som spravne kukal po nete by mal byt net cez telefon co budem mat pripojeny cez BT. no a co sa tyka vybavy mam system CIC s BT aj hlasove ovladanie aj HUD aj TV aj night vision len to USB mi tam chyba resp jedno tam je ale to je len na update map a import/export veci na zabudovany HDD. takze co vcul babo rad?oficialne to nejde :)
ono nieje ani tak strasny problem tam ten combox pripojit, otazne co chces aby to robilo a co (aku) vybavu v aute mas
mas telemetriu (SOS) a head up display?
jararak napísal:jooj pleties hrusky s jablkami
ak chces len usb tak ti treba mulf2 - high, popripade svs, to cislo co si dal hore je irelevantne.
bluetooth bude len a len na telefonovanie
prave combox je evoluciou mulf2, ze vie dalsie ficury, ale oficialne ho zacali montovat az v marci 2010 kedy uz pol roka nevyrabali e60, cize sa to tam "neda" nakodovat.
cize potrebujes vyhodit svoj mulf/tcu modul a napojit tam mulf2 high a nasledne zapojit usb konektor
kuboSE napísal:este jedna vec ma napadla ze ci ten mulf2 high sa da pripojit len k CIC alebo by to slo aj na CCC?
airbone napísal:Mulf2high aj k ccc, aj k mask1/2. Treba vsak dobreho "kodera" co to nakoduje. Taktiez sa to musi robit cez MOST, lebo inak MULF2HI nekomunikuje...