Ahoj,,Prosim o radu,mam moznost kupit LCI predne svetla (nenatacacie) na E60 bez riadiacich jednotiek.Pan mi povedal ze by som si musel dokupit riadiace jednotky,vybojky a niaku kabelaz aby mi to fungovalo,lebo ja zevraj mam D2S vybojky a tym padom aj inu koncovku.No ja dobre viem ze uz mam D1S vybojky (mam rok 2005/2) a svetla mam natacacie.Prosba na vas je ci je mozne a budu tam pasovat moje riadiace jednotky a nebude problem ze su nenatacacie a ja mam natacacie.Dakujem
Vsetko sa da...len je toho viac co music spravit..ja som som si to tiez vymenil a so zadnymi..do zadu treba priviest este dva kable od LichtModulu a vpredu to treba prepinovat a naprogramovat lichtmodul..aj keby si nemal natacacie aj tak ti to pojde len sa nebudu natacat,ale aj to sa da dorobit
tie svetle su funkcne lepsie aj viditelnost a denne svietenie
Naposledy upravil/-a DARKEN26 v Streda, 20. Júla 2016, 08:49, upravené celkom 1 krát.
Tych prestavb z predface na face som robil par ks ci E60,E90,E87 da sa to,ale treba tam riesit nejake zmeny +vymena LMA a LMA II ....Ale este nastava jeden problem....ze treba aj zadne svetla doriesit,lebo ak sa to robi opacne ze zadok na LCI tak tam problem nieje,ale iba predok tak zadne svetla by blbli a nesvietilo tak ako ma...moja rada ak LCI tak vsetko,predok,zadok,LMA(modul svetiel),..
ak menis zadne svetla tak to vies poriesit s LMA. ja poviem moju skusenost. la som menil na facelift predok zadok. zadok som vedel poriesit bez LMA2 ale na predku som mal problem ak sa nemylim len v tom ze to co som motoval bol dynamic xenon a auto ho nemalo. Simik ma pravdu lebos LMA2 mas este kopec funkcii ale da sa poriesit s odretymi usami aj s LMA.