... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Saurus
Autor témy
Auto: Konečne nové 🤓
Kraj: Trenčiansky

E60 - usadeniny na oknách

Utorok, 21. Júna 2016, 19:09

Ahojte,

na aute na oknách, streche, kufri a kapote mám takýto zaschnutý a evidentne zapečený bordel - viď foto.
Čistil som to už hádam všetkým, od bežného prostriedku na okná, cez Tempo, ocot, Cif, Bref až po Fixinelu hádam všetkým a ničím to nešlo dole.
Nenapadá Vás niečo, čím by som to vyčistil a vyleštil?
IMG_20160621_164351.jpg

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E60 - usadeniny na oknách

Utorok, 21. Júna 2016, 23:51

tak uz len skusit nejaku silnu kyselinu...

Milosss

Streda, 22. Júna 2016, 05:28

Spýtaj sa na autodetail fóre, tam možno budú vedieť odporučiť aj produkt. Dnes už existuje odstraňovač všetkého v detailingovej sfére takže by som to skúsil tak a nie sú to prehnané ceny ani. Lebo experimentovať s kyselinou neviem neviem.
Nur Original ist Legal.

Saurus
Autor témy

Streda, 22. Júna 2016, 09:42

No veď práve. Už som sa bál aj pri tom Brefe a Fixinele, keďže sú to tiež kyseliny, ale nespravilo to nič, žiaľ ani s tými fľakmi  :-k.

Každopádne na sklách by som možno vyskúšal aj niečo silnejšie, na lakovaných plochách už by som sa ale bál.

No nič, v najhoršom prípade to zanesiem týpkovi, čo mi robil detailing na X3 a budem dúfať, že si s tým poradí...

Jejtyno
Auto: BMW e61 530d
Kraj: Prešovský
Bydlisko: Široké ... BMW coding diagnostika 0917 517 042 ...najprv sms, čísla mimo zoznam nedvíham :)

Piatok, 24. Júna 2016, 17:07

3M Cleaner clay... plastelina... S tym sa davaju prestreky dole alebo u nas tym davali dole usadeniny farby z aut, ktoru prifuklo po vetre z nedalekej haly ktoru striekali :D 
Obrázok

BMW. Sheer Driving Pleasure.

Saurus
Autor témy

Piatok, 24. Júna 2016, 20:50

Jejtyno napísal:
3M Cleaner clay... plastelina... S tym sa davaju prestreky dole alebo u nas tym davali dole usadeniny farby z aut, ktoru prifuklo po vetre z nedalekej haly ktoru striekali :D 

Myslíš, že to s tým pôjde z tých skiel? Už mi to naposledy prišlo, ako keby sa to do toho skla "zažralo". Tempo je tiež brúsna pasta, s ktorou som dal doteraz dolu úplne všetko a s touto dobrotou to ani nepohlo. 
Neviem, kam s tým predošlý majiteľ chodil na umyvárku, ale je to teda pekné svinstvo. Ešte mi napadlo, či to nie je z nejakých stromov, ale to by asi bolo skôr lokálne, nie po celom aute...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných