... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lacubamadre napísal:Ahojte najprv sa Vám chcem ospravedlniť, že otváram tému ktorá tu už bola, ale čo som si čítal tak som nikde nevidel že by sa riešil tento problém,.. Tak pardon ak som si nevšimol nemusíte ma tu zakopať pod čiernu zem :)
- Prezul som pneu zo 16''zimné na 17" letné ale hneď ako som vyšiel z pneu servisu mi začala vyskakovať kontrolka tlaku v pneu. Tak som na pumpe dofukol a chvílu to bolo ok. Potom
sa mi zasa zjavilo DSC a pod blbosti... Išiel som do servisu tam mi to zresetovali a všetko bolo OK. Ale po pár dňoch mi zas začala vyskakovať kontrola tlaku v pneu samozrejme na červeno a
nedá sa to vypnúť. Už som resetoval cez palubný počítač, nemám iDrive, a ajkeď som akokoľvek nafúkal pneu či viac či menej stále mi to ukazuje. Viem, že tieto bavoráky sú občas ako vianočné stromčeky ale jednoducho ma to serie neviete ako sa toho zbavým? Ďakujem
lacubamadre napísal:Cawes ako si to zresetoval?OK ďakujem veľmi pekne. No mne spravili geometriu v Porcheale už je to ok. Keď som to potom zresetoval tak to už nesvieti.