Nedeľa, 2. Novembra 2008, 11:30
cafte venujem sa servisu (plnenie,dezinfekcia,oprava trubiek,hadic,montaz a vymena dielov...)...mame certifikat na vykonavanie tejto cinnosti....a ma tak napadlo ze ked ste to vy tak by som vam dal zlavy od 10-15% na diely..dohoda je ista..klimy sa daju vyuzit aj v zime na odmlzovania skliel pretoze z vyparniku vychadza suchy vzduch....dalej sa venujem aj montazi nezavislych kureni eberspächer (ci teplovodnych alebo teplovzdusnych)..su plne automaticke..napr cez gsm siet staci poslat sms do vaseho milacika a on sa sam vykuri a nemate napr studeny start v zime...alebo sadnete do prijemneho tepla a vykuruje to dost rychlo(teplota vychadzajuca z potrubia je od 80°C

)....takisto mam na to certifikat(pokial zatial viem jediny v MT)
- a kedze sa ideme teraz stahovat onedlho do novych prisetorov kde bude mozne pracovat na viac autach(najradsej BMWčičinkach) tak sa mozme dohodnut na mensej spolupraci

...
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci