Nazdar,
Ja mám to autorádio, a musim povedať ze šlape dobre, aj ked tutak predajca za neho pýta veľa cez original stránku sa dá kupit z UK za 262 € aj s dopravou a clom do tyždňa som ho mal doma.
Neseká nemrzne, rýchla odozva mám verziu s WIN 6.0 CE ziaden adroid (tie su zevraj vadné)
http://www.erisin.com/erisin-es7246c-bm ... _p586.htmlNavigácia do 1 m presná aj v najväčšej diere dakde na severe SK nestratí signál aj europu to super naviguje som bol cez zimu navštíviť alpy a presná, detailné nastavenia navigácie aj slovenčinu to pozná atď
Hudba: úplne normalna niesom audiofil ani zavisly na basoch a nechytám zachvaty keď rezonuje auto. Hraje velmi slušne a to som mal v starších autách od pioneer az po bose reproduktori.
Funkcie
Detailné nastavenie radia odtieň aj podsvietenia radia identické s autom (možno trošku jasnejšie)
ovládanie s volantom bezpeoblémovo komunikuje
možnosť externý mikrofon pripojiť, má aj vstavaný
SD karta
komunikuje aj s OBD konektorom odkial ťahá info spotreba teplota atď.
zadná aj predná kamera auta možnosť dorobiť
parkovacky , keď to spojíš tak aj vzdialenosti ukazuje na displayi,
radio síce neukazuje názov stanice, ale dá sato prežiť inak normálne funkcie TA TP PA (RDS faktory má vypunuté od výroby Secret menu to odblokuje).
Na fórach to lutia riesia, secret menu to odblokuje
Keď cúvam stíši hudbu, keď kecá navigácia tak stíši hudbu
Keď dakto telefonuje tak vypne hudbu a ukáže na obrazovke volajúceho
podľa času ladí aj osvetlenie displeya (večer smavne aby netahal oči)
všetko ide ako má.
nieje to Síce BMW nakoľko tý čo to predávajú tak predávajú šroty, ktoré su už pokazené alebo vypálené pixeli alebo vykazujú chyby počas jazdy, majú proste problémy keď som to hľadal tak samé šroty boli na nete a neovoriac, že pýtajú zato od 200 € len 16:9 display + MK4 mechanika asi 100€ no môžem to ..... atak som sa rozhodol ze si spravim takto a inak vobec sa nehanbim ze čína vyzerá to dobre a funguje to dobre. a hlavne to splnilo účel