... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Mxlol
Autor témy
Auto: E46 330i
Kraj: Bratislavský

E46 Autoradio

Piatok, 13. Mája 2016, 11:53

Zdravim, chcel by som si dorobit autoradio s dotykovym displayom.

Momentalne mam neoriginalne radio asi za 30 eur len aby som mal aux no samozreme nekomunikuje s volantom.
Mam i origo radio no to je vazne predpotopne.

Na internete som nasiel toto autoradio http://auto.bazos.sk/inzerat/61347078/Predam-7-dotykove-GPS-mp3-bluetooth-radio-pre-BMW-e46.php no je to az z kosic a ja som z BA tak sa chcem opytat ci je to uz komplet alebo treba este nieco. Co nan ho hovorite ? Popripade je ta cena dobra ?

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: E46 Autoradio

Piatok, 13. Mája 2016, 12:18

To radio je srot, predrazeny odpad... pozri si skusenosti uzivatelov...

Silvoo
Auto: BMW 320i

Piatok, 13. Mája 2016, 12:46

Nazdar,

Ja mám to autorádio, a musim povedať ze šlape dobre, aj ked tutak predajca za neho pýta veľa cez original stránku sa dá kupit z UK za 262 € aj s dopravou a clom do tyždňa som ho mal doma.
Neseká nemrzne, rýchla odozva mám verziu s WIN 6.0 CE ziaden adroid (tie su zevraj vadné)

http://www.erisin.com/erisin-es7246c-bm ... _p586.html

Navigácia do 1 m presná aj v najväčšej diere dakde na severe SK nestratí signál aj europu to super naviguje som bol cez zimu navštíviť alpy a presná, detailné nastavenia navigácie aj slovenčinu to pozná atď
Hudba: úplne normalna niesom audiofil ani zavisly na basoch a nechytám zachvaty keď rezonuje auto. Hraje velmi slušne a to som mal v starších autách od pioneer az po bose reproduktori.
Funkcie
Detailné nastavenie radia odtieň aj podsvietenia radia identické s autom (možno trošku jasnejšie)
ovládanie s volantom bezpeoblémovo komunikuje
možnosť externý mikrofon pripojiť, má aj vstavaný
SD karta
komunikuje aj s OBD konektorom odkial ťahá info spotreba teplota atď.
zadná aj predná kamera auta možnosť dorobiť
parkovacky , keď to spojíš tak aj vzdialenosti ukazuje na displayi,
radio síce neukazuje názov stanice, ale dá sato prežiť inak normálne funkcie TA TP PA (RDS faktory má vypunuté od výroby Secret menu to odblokuje).
Na fórach to lutia riesia, secret menu to odblokuje

Keď cúvam stíši hudbu, keď kecá navigácia tak stíši hudbu
Keď dakto telefonuje tak vypne hudbu a ukáže na obrazovke volajúceho
podľa času ladí aj osvetlenie displeya (večer smavne aby netahal oči)

všetko ide ako má.

nieje to Síce BMW nakoľko tý čo to predávajú tak predávajú šroty, ktoré su už pokazené alebo vypálené pixeli alebo vykazujú chyby počas jazdy, majú proste problémy keď som to hľadal tak samé šroty boli na nete a neovoriac, že pýtajú zato od 200 € len 16:9 display + MK4 mechanika asi 100€ no môžem to ..... atak som sa rozhodol ze si spravim takto a inak vobec sa nehanbim ze čína vyzerá to dobre a funguje to dobre. a hlavne to splnilo účel

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Piatok, 13. Mája 2016, 13:44

mal som takéto niečo v Rover 75 aj v Chrysler 300 C, nemôžem na to povedať ani jedno krivé slovo, teda okrem toho, že v 300C to nejakým zázrakom interferovalo s monitorom tlaku pneumatík a v pravidelných 15 minútových intervaloch to urobilo gong a ukázalo na displeji auta tlak v pneumatikách

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 13. Mája 2016, 14:07

Ono mne to je jedno, kupte si co chcete, len potom tu nevypisujte ze to nic nechyti, ma otrasny tuner, biednu citlivost... nekompatibilne s BC atd...

Mxlol
Autor témy

Piatok, 13. Mája 2016, 14:27

Takze radite kupit nove ? Vedeli by ste poradit aj kde by som to mal pozriet ?
Diky za odpovede.

Mxlol
Autor témy

Piatok, 20. Mája 2016, 09:16

Co si myslite o nejakom z amazonu ? Hlavne co sa tyka kvality.
Napriklad toto sa mi pacilo http://www.amazon.com/XTRONS%C2%AE-Andr ... ds=bmw+e46
Alebo aj toto je velmi pekne http://www.amazon.com/Eonon-D5150V-Scre ... ds=bmw+e46

delarock
Kraj: Košický

Piatok, 20. Mája 2016, 22:30

Tak ja som pred rokom a pol kupoval tu najdrahsiu verzu s androidom tusim okolo 330 eur priamo z erisin stranky. Ako nemozem ani pol slova zleho povedat zatial ide jak ma, navigacia sygic z google storu slape pekne, tak isto som nahodil predposlednu verziu androidu , tusim 5.0.
Ma to ale aj minusy, tuner nieje nic moc, zvuk je tiez slabsi oproti vstavanemu ale niesom ziaden audiofill. Ale inak spokojnost celkom :)

Užívateľov profilový obrázok
loptos
Kraj: Trnavský

Pondelok, 23. Mája 2016, 11:37

tak za take radio, keby som bol dal tolko penazi tak by som bol velmi nahnevany keby to neslapalo ako cakam :mrgreen: A radia a amazon. No ja by som do toho nesiel, ceny sice co som pozeral vychadzaju lepsie ale mam obavu takto objednavat. Pretoze clovek nikdy nevie ci naozaj pride to co caka :-k

Užívateľov profilový obrázok
epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Utorok, 24. Mája 2016, 10:44

PetoK napísal:
Ono mne to je jedno, kupte si co chcete, len potom tu nevypisujte ze to nic nechyti, ma otrasny tuner, biednu citlivost... nekompatibilne s BC atd...

Keby si radsej poradil co namiesto toho kupit? Tiez to chcem poriesit a nechcem sa ucit na vlastnych chybach :)
Dik.

truddy
Kraj: Trnavský

Utorok, 24. Mája 2016, 15:34

Mxlol napísal:
Takze radite kupit nove ? Vedeli by ste poradit aj kde by som to mal pozriet ?
Diky za odpovede.

urcite nove skus bude to o vela lepsie

Mxlol
Autor témy

Streda, 25. Mája 2016, 07:25

Ved som postol dve nove. Ale ked nove tak z ebay ? No len neviem ktore z nich je kvalitne a dobre.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných