... všetko o BMW ...
domino735 napísal:OK tak inak.... vieme o nejakej peknej V8?Viem že ten 3,0i je slabý, len je to vlastne asi jediná benzínová X5 po FL na predaj o ktorej viem. Naftu nechcem, na moje jazdenie je to zbytočné trápenie pre to auto.... ale dik za odpoveď
teda vlastne dá sa do 15000e, plus mínus, kúpiť V8 X5 ktorá nebude už tri krát po smrti???
domino735 napísal:Naftu nechcem, na moje jazdenie je to zbytočné trápenie pre to auto....
jurkyLE napísal:no ja ti neviem, nie som moc zastanca dieslov ale tie vstreky a turbo podla mna nie su az tak tragicke polozky, ono na tej 4.4 ked bude treba robiť rozvody alebo vanosy, to budes cumiet, kolko ta to vyjde a prevodovka si tiez moc nerozumie s tym V8 motorom, dava jej zabrať....tak vela stastia pri hladaní, jedna po FL bola niekde v RS tuším za 8900 cca pred polrokom, ale tá zmizla za pár dní, dovtedy a odvtedy som po FL s 4.4i motorom na bazaroch na SVK nevidel
miki012 napísal:Bola tam jedna po face zo serede.a dosť dlho sa predávala....mal ju kamarát a nakonec išla za 8000e čo bola dosť nízka cena nato ze bola po celolaku a mala lpg a 6stupnovy automat.hold nás trh z autamy je vďaka fikovi dojebany
nadro napísal:no to bude preto ze vsetkim jebe z 3valcami...
No také slávne to nieje už ani v DE. Treba len pozerať a je to vidno, že aj tam ako keby tie staršie autá, hlavne vybrané typy a motorizácie stúpali na cene.
miki012 napísal:no to bude preto ze vsetkim jebe z 3valcami...
madxface napísal:co si, ved 3 valce sa brutalne osvedcili... pri moutfield kosackach