Piatok, 22. Apríla 2016, 13:03
Nazdar,
po rokoch som sa opäť vrátil k "vašej" značke :) po E46(možno niektorí ešte pamätáte, bol som tu pod nickom "Patqooo") som si ako ďalšie auto, viacmenej pre radosť a nie daily car kúpil E39.
Podmienkou pre mňa bol benzínový motor, v automate a keď nie originál, tak aspoň dorababý M-Packet.
Po kratkom hľadaní som našiel vyhovujúce auto, ktoré sice malo čo sa exteriéru týka kopec chýb(hrdzky,zlý lak, preliačiny ...) ale motoricky je na tom super, prevodovka radí krásne, interiér v dobrom stave :)
Ako vždy a všetky moje autá, tak aj toto prejde, vlastne už prešlo obmenou.
Čo sa servisu týka, okamžite nový olej, sviečky, filtre, komplet brzdy, výmena podvozkových dielov, keďže bývaly majiteľ nejako zanedbal hlavne zadnú nápravu, auto strašne plávalo na ceste, odskakoval zadol, tak sa vymenili všetky potrebné komponenty a už je to ok. Sem tam ma prekvapia vzadu obuté 265 ako s ochotou kopirujú koľaje, ale na to si musím opäť zvyknúť :)
Auto dostalo štelovák, momentálne je max na zemi, zadná náprava sa nastavila max do A čo nás pustilo, aby som v prípade potreby vedel dozadu naložiť ženu a kočík bez toho, aby to šúchalo ?
Rozmýšľal som čo s lakom a karosériou samotnou, no po dosť vysokých investíciach do auta hneď na začiatku som nemal chuť dávať rádovo stovky eur za nový lak, a tak som ho dal strieknuť do dipu. Predtým samozrejme odstránenie všetkých "chrobačných"miest na karosérii.
Prikladám fotky auta, ako vyzerá teraz, ešte chýbajú podložky vpredu :)
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

Subaru Impreza WRX STi
Kia Sportage
Toyota Auris HSD
VW Golf MK4 1.9TDI 135kw