Sobota, 23. Apríla 2016, 17:31
Mne to po vymene pneu zo zimnych na letne tiez zacalo jemne triast volantom pri 90-110kmh. Prislo mi to divne, kedze gumy (Vredestein Ultrac Vorti) boli uplne nove a disky (BMW style 162) boli cerstvo zrenovovane a vyrovnane. Uz som sa chystal skontrolovat napravy a vcera som daval dole predne kolesa a zistil som ze lave koleso malo neutiahnute skrutky. Neboli uplne volne ale na odskurtkovanie som nemusel pouzit skoro ziadnu silu. Takze mozem byt rad ze som neprisiel o koleso za jazdy... A to som na tom od vymeny pneu presiel 1500km.
Takze v mojom pripade to boli uvolnene skrutky na kolese, po utiahnuti sa vybracie stratili.Este dodam ze uvolnena bolo aj zadne lave koleso a pneuservis, ktory uz viac nenavstivim je
http://www.biado.sk na Bottovej 3 v Presove. To ze mi poskodili lak na disku som im este odpustil, kedze disky boli tesne po striekani.
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...