... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
upir156 napísal:Myslím si, že pasovať ti budú či už z FL, tak aj predFL sedadlá E9x.
handsome napísal:Divné, že v ETK skutočne nie je číslo dielu na športové sedačky... Mám ich aj ja vo svojom a sú super
handsome napísal:nenájde mi ich...
keď do ETK zadám vin a vyhľadám si kategóriu "Sedadla" tak mi vyhodí všetky možné typy a nie tie ktoré mám ja...
handsome napísal:Divné, že v ETK skutočne nie je číslo dielu na športové sedačky... Mám ich aj ja vo svojom a sú super
RudyJames napísal:Ja mam na predaj moje sportove, cierna koza, komplet elektrika - nastavovanie, vyhrev, dofukovanie..
Su ale z E92, coupe, takze ti sadnu len predne a navyse budu sklapatelne..
Ja som daval komplet z M3
RudyJames napísal:Lebo vsetky sedia![]()
Elektricke funkcie budu fungovat vsetky, mas este vyhodu, ze mas vyhrievanie, o starost menej..
Jasom vo svojej novej E90 LCI menil uplne zakladne manualne za M-paketove alcantarove so vsetkym a slo o zapojenie 2 kablov, jeden na ovladanie, druhy vyhrievanie.. Fungovalo aj ovladanie, dofuk, vsetko je to v sedacke, takze ziadny problem ani kodovanie netreba, zapojis a ides, priprava tam je
jkk napísal:trochu tapam co vlastne zhanas...na ETK to predsa je:
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E9 ... wse/seats/
kazde ked si rozkliknes tak mas vypisane ake kombinacie potahov sa ho tyka...ci nieco mi unika?