... všetko o BMW ...
compact napísal:zdravim, bol to niekto už pozerať? Poznáte to auto?
Bola tak pol roka za 15tis€ a dalšia otázka nieje to už predražené na dnešnú dobu? kedže F10 začínajú na 16-17tis€ ?
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-d-at- ... 21014.html
ďakujem za každý postreh/tip...
compact napísal:dakujem za ponuku ale radšej nietvoje auto som pozeral ale 35d fakt radšej nechcem, aj túto E60 som už zavrhol kedže jazdím 90% krátke trasy 4km do práce, to by ma ten diesel vyšiel draho, dpf, vstreky, turbo, egr, čerpadlá, klapky v saní, neviem kolko termostatov a všelijakých blbostí....
a možno už ani bmw kupovať nebudem
compact napísal:a môžte mi niekto v stručnosti vysvetliť rozdiel medzi CIC a CCC ?
local napísal:
v strucnosti - ovela lepsie mapy, rychlejsia odozva, mas HDD, kde si mozes naloadovat cca 80 GB mp3 na pocuvanie, detailnejsi prehlad info, ovela lepsia grafika, na dotyk pohodlnejsie ovladanie, moznost ovladania hlasom. co mna neskutocne vytacalo napriklad na ccc bolo zle vypinanie displeja, ktory pri vypnuti napriklad v noci nevypol podsvietenie, ktore presvitalo, takze obrazovka nebola uplne cierna ale akoby siva s presvitanim.
PeqpeK napísal:Len opravim, v CIC je 80GB HDD, ale iba 12GB je vyuzitelnych pre hudbu, zbytok je CDDB a mapy.
local napísal:
To vazne? ja som si pamatal 80 GB, no to je teda des! hadam sa ten HDD tam da aj vymenit, nie? dakujem inak za opravu, netusil som, keby dakoho preveziem v aute, tak zaplace nad mojou hudbou, mam tam 3 pesnicky vaznej hudby, pana prstenov z radia twist a 2 podcasty. ja na hudbu moc nie som. tak sa ospravedlnujem za zavadzanie, kazdopadne lepsie ako cedecka.
PeqpeK napísal:12GB je dostatok :)
Disk sa vymenit da, nie je to vsak vobec jednoduche rozbehnut. System bezi na starom QNX a zvacsit multimedialnu particiu sa mi bohuzial kvoli (ne)podpore usb storage v QNX OS po ktory som sa dostal nepodarilo. Po niekolkych pokusoch som to vzdal. Kazdopadne uz len samotna vymena za SSD bez zvacsenia particie priniesla perfektne reakcie ako pri hudbe, tak aj pri navigacii