... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

mirko232
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Lak na aute

Pondelok, 7. Marca 2016, 15:54

Zdravím, stala sa mi taká vec, v zákrute som trocha poškriabal auto o zvodidla, neni to moc, vlastne len 2 miesta a spätné zrkadlo(to neni moc vidieť). vedeli by ste mi povedať koľko by stála práca to dať znova dokopy tak aby to nebolo vidieť(resp. čo najmenej), fotky pripájam , prvá foto je predný pravý blatník a druhá foto je zadný
Obrázok
Obrázok

mirko232
Autor témy

Re: Lak na aute

Pondelok, 7. Marca 2016, 15:56

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Marca 2016, 16:27

no ja tam vidím: vyklepanie, gitovanie, streknut plnič, streknuť metalízu, streknúť lak :idea:
rataj za lakovačku cca 100 Eur za diel plus niečo za klepanie a gitovanie, ja by som to videl na cca 300 dokopy aj s materiálo, bavíme sa o nejakom lakýrnikovi, nie o lakerni v bMW :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

mirko232
Autor témy

Pondelok, 7. Marca 2016, 16:36

Fuuha to som nečakal, to je fakt tak drahe? (ano mal som si to premyslet len.. Stalo sa, myslím že ponaučenie) ale nejde to len neakou dočasnou farbou zatrieť? Len nech to tam teraz tak nesvieti, lebo momentálne nemám neak peniaze nazvyš...

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Marca 2016, 16:47

mirko232 napísal:
nejde to len neakou dočasnou farbou zatrieť? Len nech to tam teraz tak nesvieti, lebo momentálne nemám neak peniaze nazvyš...

aha, tak ano, jasne ze sa da, olep si tie poškodené miesta papierovou páskou, očisti to, odmasti ( technickym benzinom alebo cisticom na brzdy ) a striekni na to zakladovku, alebo plnič v spreji, nech to nechytí hrdzu :thumbup: :thumbup:
P.S.: ono ten zadny sa bude musieť robiť a striekať ale predny blatnik by si hadam pri troche stastia nasiel niekde na bazoši vo farbe v dobrom stave, tym padom ušetríš :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

rom1an
Auto: bmw e46
Kraj: Trnavský

Utorok, 8. Marca 2016, 11:25

si si myslel ze to bude za par drobnych co :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných