... všetko o BMW ...
Matiass napísal:Ahojte, viem že táto problematika tu bola už vela krát omielaná. Mám E60 pred fcliftom, idem dávat predné svetlá na repas,
a keď už budú mať otvorené svetlá tak ma napadlo, že vymením svetlovody angel eyes-ov kvoli svietivosti. Videl som to na starších modeloch,
E46, že im svietli silno ako napr. na F10, len neviem, či mali komplet svetlá iné alebo iba tie krúžky,
a či je možné dosiahnuť takú svietivosť aj na mojej E60.
Našiel som v pár eshopoch na predaj LED krúžky namiesto tých svetlovodov ale neviem či budú mat takú svietivost. Otázka teda znie, či ma niekto s týmto skúsenosť :)
Tu je jeden príklad tých krúžkov
https://www.lightwurkz.com/lightwurkz-orion-v2-led-angel-eyes-rings-only-p-5986.html?zenid=a0016403635aead31e6147c00061621e
Falcon napísal:Presno to, čo žiadaš, my robíme už roky. Aj vyhovujúce krúžky vrátane retrofitu denného svietenia, funkčne rovnakého ako majú Fká![]()
post1231191.html#p1231191
Falcon napísal:Presno to, čo žiadaš, my robíme už roky. Aj vyhovujúce krúžky vrátane retrofitu denného svietenia, funkčne rovnakého ako majú Fká![]()
post1231191.html#p1231191
crumar napísal:Tvoja predstava je sice pekna ale v pripade kruzkov z F10... tazko realizovatelna kvoli rozdielnym rozmerom a principu nasvecovania tychto kruzkov s DRL prizmami. Sucasne modely nepouzivaju svetlovody na prenos svetla do kruzkov ale nasvecuju sa priamo zo spodnej strany, aby bola dosiahnuta co najvyssia efektivnost, pretoze kazdy vacsi ohyb polykarbonatoveho hranolu, ktorym prechadza svetlo vyrazne znizuje svietivost (uhol odrazu..). Pri starsich LCI modeloch s halogenovou H8 ziarovkou je tato strata kompenzovana teplotou farby zdroja svetla, preto je zlto-oranzove svetlo pri dennom svetle lepsie viditelne aj napriek nizsiemu svetelnemu toku svetla.
Z financneho a technickeho hladiska je podla mna nezmysel dorabat kruzky zo sucasnych modelov do tychto pred faceliftovych svetiel, pretoze by bolo nerentabilne vyrabat nove zdroje svetla, riesit ich umiesnenie a pod. Za ten investovany cas a cenu si mozes zaobstarat radsej faceliftove svetla, ktore vyzeraju a svietia omnoho lepsie..., pripadne si nechat nainstalovat cinske LED kruzky, ktore sice nie su ziadnou slavou ale lepsie ako to co tam je teraz...