Radsej si uz do predu pozeram letne gumy na moj bavorak. V nazve temy parametre. Na terajsich DUNLOP SP SPORT MAXX som spravil 40 000 km a bol som s nimi max. spokojny. Su nejake lepsie od tychto pneumatik za tu cenu ?
Ja som mal na byvalom tiez Dunlop Sport Maxx a asi najlepsie gumy, ake som kedy mal.. Ani Bridgestone Potenza (od vyroby), Yokohama Advan, Pirelli Pzero, nic tak nedrzalo a boli uplne tiche
jednoznacne by som isiel do Continentalov, tiche, vydzria, perfektne sedia na ceste, premiova znacka, rovnaka cena ako dunlop, mal som ich na aute gumy sedeli skvelo na ceste a nehucali aj napriek tomu ze to boli gumy mrte zjazdene a vhodne na vyhodenie!
Ako vidim tam 5 Eurovy rozdiel na Michelinoch, ine by som urcite neriesil http://pneumatiky.heureka.sk/michelin-p ... 5-r17-97y/ Na premiove vozidlo premiove pneu - Michelin, Continental, Pirelli - to dodáva aj priamo BMW na svoje vozidla
predne urcite :) Takto, mal som stare Micheliny PS3 runflaty 6 rocne a dali vyse 60k, na druhej strane vsak boli tvrde ako 15rocna vagina, tak som ich este predal s 3mm dezenom na driftovanie.
V lete som kupoval nove Micheliny PS3 XL nonrunflat, dal som asi 10k na nich a moc z nich neubudlo. Aj zmes je makksia, lepsia drzia, ale urcite tolko nevydrzia ako tie predosle.
Continentalky kupujem furt, sú drahšie, držia super stopu, ale zadok zoderiem za sezónu. Kupujem Continental ContiSportContact 5/5P. Ale aj tak stoja zato, radšej zodrať gumy, ako jebnúť do járku...