Zdravím chalani nedávno mi auto zhaslo idem do práce chcem presadiť a auto brzdí či som chuj vypnem hudbu počúvam motor nejde točím kľúčom štartér točí a nič všimol som si že sa mi rozsvietila kontrola žhavenia, žhaviče mám nové tak nechápem ale pár týždňov dozadu mi auto začalo robiť takú vec že keď som zhasol motor vytiahol kľúč motor ešte pár sekúnd bežal robilo to občas ale kôli pracovnej vyťaženosti som nestíhal sa s tým zaoberať. Mám e46 330d rv1999 M57 134KW PROSÍM O RADU
predaj-auta-bmw/bmw-330d-touring-e46-manual-5q-t106043.html Tu je riešenie problému...si chcel predsa kúpiť...... Choď do servisu na dobrú diagnostiku, alebo sa dohodni s tuto s chalanmi je ich tu dosť čo sa vyznajú... Takto spoza PC ťažko povedať presnú príčinu....
Takže diagnostika hotová sanie momentálne zhodené pripravené na čistenie. Síce viem čo sa tam píše ale prosím o radu presne ktorý diel vymeniť foto inštitúcie poprípade skade objednať Zatiaľ idem čistiť motor kím vybavím pôžičku
niekto mi upravil prispevok???? pisal som, ze treba pozrie tlak na raile pri starte, ak je maly tak este prepadovy test, pripadne ze to moze byt aj konektor snimaca tlaku alebo aj regulator...
Takyto výpis chyb ti pri tomto probléme moc nepomôže....ten čo to diagnostikoval mal merat prečo neštartuje, ktory tlak mu nesedi..od nadrže až po vstreky.....a podla toho sa pohnut dalej....pri tomto motore to môže byt:
čerpadlo v nadrzi- aj prečepravanie dopravne čerpadlo pod nohami snimač tlaku na palivovom filtri samotny filter(aj ked vylučujem ale do zoznamu patri) snimač na rampe konektor na rampe regulator tlaku na čepradle tryska-ky vysokotlake čepradlo
možno som nečo zabudol, ale toto na začiatok stači.....