... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
2bad napísal:ja mam podobny problem...
Nalejem vodu do chladica presne na rysku max a o par dni mam asi o 10cm nizsie vodu.... ale motor sa mi neprehrieva, a voda nikdy neklesne nizsie... moze to byt diera v expanzke? alebo co? ked otvorim veko expanzky pri teplejsom motore, tak vyfukne vzduch, takze to asi nebude derava expanzka :-/
prepac ze som si nezalozil new temu, ale je to dost podobne...
BTW je to 320i e36 94rok.. :) vanos
killian napísal:toto je dufam normalne lebo mne to robi to iste a kedze voda neklesa nizsie tak tomu nevenujem pozornost
Kallon napísal:jjj. toto robi aj mne. ked dolejem studenu chladiacu zmes po rysku ako ma byt tak behom tyzdna (cca 5 dni) mi klesne hladina o 10 cm. dalej mi uz neklesne. skusal som viackrat doliat a furt mi to vytlaci chladiacu zmes cca o 10 cm nizsie ako je ryska (KALT). motor sa mi neprehrieva a tak sa tomu nejak extra nevenujem.
chembos napísal:hmm len ma tak napadlo, naahodou ti to netece cez nadobku? neni derava?
bo sa mi nezda ze by to vzdy tak isto ostalo stat
aalebo ked natlakuje system tak ti niekde pusta nejaky diel a ked cosik odtecie tak klesne tlak(bo vzduch je stlacitelny) a uz sa to cez netesnost nedostanemozno
habinho napísal:..mal som presne podobny problem, mizla mi voda cca kazdych 250 km mi zacala svietit kontrolka vody, tak som dolieval..bolo mi povedane nezavisle od par mechanikov ze to bude tesnenie pod hlavou motora alebo skryvena hlava (kedze konzistencia oleja a olejova ryska bola rovnako tak bola vylucena prasknuta hlava a ked mi natlakovali nadobku chladica tak nevytekala voda takze nebola nikde diera ani hadice ani chladic)..nerobil som si hlavu lebo mi bolo povedane ze ta voda sa spali v motore a neni to az tak surne spravit a hlavne oprava by trvala 3 dni, tak som to nechaval zatial..asi po dvoch mesiacoch sa mi zacal prehrievat motor (odysiel mi termostat) a asi den nato mi voda zacala miznut tak ze nastartoval som a za 5 minut klesol plavak v nadobke o 5 cm, takze okamzite servis a mechanik zistil ze som mal prasknuty chladic vyfukovych plynov..vymenil mi termostat a ten chladic a voda prestala miznut..napisal som to sem kvoli tomu aby ste aj s touto moznostou pocitali predtym jak sa pustite rozoberat cely motor aby ste vymenili tesnenie pod hlavou motora ktore moze byt ok..
patres007 napísal:halooo, to tu neni nikto kto vie menit tesnenia pod hlavou? spravil by som to aj sam, ale dnes ma v servise presvecili ze to neni moc dobry napad ked som to este nerobil...ale v servise xceli dost vela penazi za vymenu...neni tu nikto kto to vie spravit?