... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Mišo
Autor témy
Auto: BMW e46 compact325ti
Kraj: Bratislavský

Dobrý servis v BA

Pondelok, 26. Októbra 2015, 17:42

Zdravím chalani.Uz pol dna tu čítam o servisoch v BA,ale neviem sa rozhodnúť,takze mam na vas prozbu ohľadom dobreho servisu v BA a okoli,lebo uz som bol v troch a nic..potreboval by som taky v ktorom by mi vedeli zmerať tlaky v motore aj tie všetky ostatne veci a dali ho do kopy bez diagnostiky,lebo ze vraj nereaguje na originál BMW diagnostiku mi povedali dnes v servise..Takze aby som vas dostal do obrazu pred nedávnom som kúpil BMW E 46 compact 325ti a zrazu po výmene oleja,filtrov a sviečok prestalo štartovať za studena a niekedy pri pridani plynu vynechá na sekundu..A bonus:kolísanie otáčok sa pridalo hlavne pri cúvaní.Uz som prečistili škrtiacu klapku,sanie a vymenil som ventil voľnobežných otacok,ale nic nepomohlo a aby som nezabudol na vysko spojku ktorá tam nemá byt..mam uz aj elektricky ventilátor len ho nevie zapnúť-elekrika do káblou ide,ale ventilátor nejde a aj tie káble okolo uz vypadaju kadejako hocijako aj tie by bolo dat trosku do koly,takze by som pozrtrevoval fakt niekoho šikovného ktory sa do toho vyzná a bude sa mu venovať..Dakujem za nápady,lebo uz si fakt neviem rady a hlavne som uz tyzden bez auta.

Skyder
Kraj: Bratislavský

Re: Dobrý servis v BA

Streda, 28. Októbra 2015, 12:33

Odporučím ti asi Flasho - servis Amstek na Galvaniho ulici v BA, priprav sa však že nie sú najlacnejší ale zase prácu odvedú dobrú, prípade ak potrebuješ niečo Lowcost nejaký klubák sa na to možno podujme.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných