Pondelok, 26. Októbra 2015, 17:42
Zdravím chalani.Uz pol dna tu čítam o servisoch v BA,ale neviem sa rozhodnúť,takze mam na vas prozbu ohľadom dobreho servisu v BA a okoli,lebo uz som bol v troch a nic..potreboval by som taky v ktorom by mi vedeli zmerať tlaky v motore aj tie všetky ostatne veci a dali ho do kopy bez diagnostiky,lebo ze vraj nereaguje na originál BMW diagnostiku mi povedali dnes v servise..Takze aby som vas dostal do obrazu pred nedávnom som kúpil BMW E 46 compact 325ti a zrazu po výmene oleja,filtrov a sviečok prestalo štartovať za studena a niekedy pri pridani plynu vynechá na sekundu..A bonus:kolísanie otáčok sa pridalo hlavne pri cúvaní.Uz som prečistili škrtiacu klapku,sanie a vymenil som ventil voľnobežných otacok,ale nic nepomohlo a aby som nezabudol na vysko spojku ktorá tam nemá byt..mam uz aj elektricky ventilátor len ho nevie zapnúť-elekrika do káblou ide,ale ventilátor nejde a aj tie káble okolo uz vypadaju kadejako hocijako aj tie by bolo dat trosku do koly,takze by som pozrtrevoval fakt niekoho šikovného ktory sa do toho vyzná a bude sa mu venovať..Dakujem za nápady,lebo uz si fakt neviem rady a hlavne som uz tyzden bez auta.