Nedeľa, 25. Októbra 2015, 11:53
e39
u mna jeden slavny kosicky servisak (kedze auto chodilo vyhradne k nemu pred mojou kupou) nasiel dierku a tak ju zaslepil, skoda ze to bol odtokovy kanal od posilovaca brzd, este ze to bol OEM bmw stupel, inac by som mal podozrenie, ze to urobil nekvalitne.
zadne pdc - pochybujem, ze odisli vsetky 4 naraz, no boli nahradene nejakym cinskym bazmekom, nechcelo sa mu tahat novu kabelaz tak to napajkoval na origo kabelaz, riadiacku tej ciny hodil vedla origo pdc. repraky vytiahol aby to nepiskalo, trvalo mi hodne dlho nez som dosiel nato, ze zadne senzory piskaju, ale nic neukazuju, predne ukazuju, ale nepiskaju. bohuzial partizanska robota.
pelove filtre poskladane na 100 sposobov, olamane uska a tak, darmo debili si nezapametali ako to bolo a spet to silou ide, ibazeby nie, potom sa pouzije viac sily. v jednom pripade som nasiel odkusknuty rohlik (skyder tusim u teba to bolo)
noznice stieraca - namisto zavlacky - drat, prevleceny a zauzleny, fungovalo, otazne dokedy.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov