Je to dost hole auto bez vybavy, ale pre mamu mozno aj celkom by stacilo. Ja by som neprekusol chybajuce xenony a multifunkcny volant. Na benzin by mozno viac pasoval manual...
no viem že ešte daň a prihlásenie...o cene chcem ešte na mieste jednať. v tomto prípade na výbavu kašlať - nej to je jedno ide skôr o technický stav. Viem ale ako som povedal je to auto do mesta tzn časté preradovanie v premávke plus krátke trate a stále štartovanie.
Málokedy je jednotka neložená výbavou. Jedine 130i a 135i mávajú dobrú výbavu ale ani to nie je pravidlo. Multifunkciu dorobíš a na xenon kašlať :)
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI EX - BMW E90 325xi EX - BMW E92 335xi - príbeh Ex - VW GOLF VI GTI Ex - BMW E92 330i - príbeh Ex - BMW E90 330i - príbeh Ex - Audi A3 8l 1.8T
Je to dost hole auto bez vybavy, ale pre mamu mozno aj celkom by stacilo. Ja by som neprekusol chybajuce xenony a multifunkcny volant. Na benzin by mozno viac pasoval manual...
Nac su ti xenony v meste? Ako chapem ze to nemozes jebnut na parkovacky pred kebabom a mat svietiace kruzky, ale v meste, kde mozes jazdit aj s vypnutymi svetlami a vidis rovnako, je to uplne zbytocne.