... všetko o BMW ...
lulu991 napísal:Tiez som na to pozeral a nedal by som si to kvoli tomu, ze do toho panela v E91 tie cinske sracky vobec nesedia (spodok pretrca az nad popolnik a vyzera to na grc, pri montazi treba nejake uchyty brusit a neviem co)...Jedine co to ma nejak rozumnejsie poriesene sa mi zda, ze je dynavin (ale ani tam si nie som isty, ci to nepretrca, aj ked je ten spodny panel s tlacidlami presunuty na miesto popolnika), ale tam uz nehovorime o 400 EUR ale o 1000$+, co je trochu neadekvatne pridanej hodnote :)
Jose napísal:Pozeral som aj na Dynavin, avšak ten spodok pretŕča ja pri Dynavine. Zrejme do toho čínskeho šmejdu pôjdem a uvidím, ako to bude fungovať, dám vedieť ako to dopadlo.
Jose napísal:Tak, je to taká z núdze cnosť.
Hlavný dôvod kúpy bol popísaný vyššie - NAVI a nech to prehráva z SD karty/USB. Ak nepotrebuješ kukať do navigácie 99 percent času ako taxikár v NY, tak to až tak nevadí.
Dá sa tam dať aj SIM podľa toho čo som čítal, ale ešte som to neskúšal, mal som spravený hotspot na mobile a pripojil som sa cez WiFi.
Každopádne za tú cenu (350 eur cca) to nie je zlé, Dynavin by v tomto prípade trpel rovnakými problémami ako si popísal,a to je 3x drahší.