... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
The Stig cousin napísal:Ked som zbadal tuto temu tak mi napadla otazka ze preco sa do E46 nedavala 2-zonova klima ked E36 ju mala?
The Stig cousin napísal:Ked som zbadal tuto temu tak mi napadla otazka ze preco sa do E46 nedavala 2-zonova klima ked E36 ju mala?
ElBarto1 napísal:A čo mám hľadať keď chcem BMW s M paketom ? Myslím čo všetko má BMW M paket obsahovať. Lebo ak chcem BMW M paket a budem chcieť napríklad aj ja neviem. Napríklad držiak na pitie a ten BMW to nebude mať tak sa nahľadám.
Chcem len povedať že či viem nájsť BMW podľa svojich predstáv.
Chcel by som e46 330d automat zo sportovým podvozkom skrátka M paket. Ak dobre viem "výbava" M paket je že je športový podvozok atď. ale chcel by som aby ten bavorák mal aj Automatickú klimatizáciu, Rádio/CD, Centrál, El. predné okná aj zadné, El. zrkadlá, Diaľkové ovládanie, Multifunkčný volant troj ramenný, Lakťová opierka, Vonkajší teplomer,Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Palubný počítač, Tempomat, Kožený interiér, Tónované sklá, Vyhrievané predné sedadlá, Vyhrievané zrkadlá, Dažďový senzor, Xenónové reflektory, strešné okno, parkovacie senzory, stereo harman kardon, tmavnúce spetné zrkadlá a ešte neviem čo som zabudolale nájdem takéhoto bavoraka? A ešte by som ho chcel v čiernej farbe :)