... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

markoviu81
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

BMW E36 začiatočník

Pondelok, 7. Septembra 2015, 11:11

Nazdar chlapi som akože nováčik za volantom ale mam jeden sen a tým je BMW E36 len neviem ktorá motorizácia je najvhodnejšia z hladiska (Výkon/Cena/Spotreba) nejdem mi o macherstvo na ceste z nejakým 200 koňovím autom. Je ten zadný náhon v zime až taky zlý viem že nemám na to dupať jak splašená koza. Ďakujem ak pomôžete :)

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Re: BMW E36 začiatočník

Pondelok, 7. Septembra 2015, 11:18

zbytocna tema...je tu toho popisane na tony a stejne to skonci pri 328i, lebo 1.6 je slaba haraburda 4 valec, 1.8 je to iste, kus silnejsie, 2.0 R6 je shit, vela zere a nic nejde, 323 by sa dalo uz ale musi mat samosvor, 325i je top ale uz stare a 328i je top naj naj naj na svete....presne takto nejak budu pokracovat dalsie prispevky v tvojej teme :mrgreen: :mrgreen:

ono zadny nahon, ak s nim nevies jazdit je kurva aj na zigulaku, co ma 50 koni, takze za mna skus nejaku 318i na zaciatok a po pol roku, roku chod vyssie, ak nie, tak jedine E36 so systemom ASC+T z poslednych rocnikov :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Re: BMW E36 začiatočník

Pondelok, 7. Septembra 2015, 11:59

jurkyLE napísal:
ono zadny nahon, ak s nim nevies jazdit je kurva aj na zigulaku, co ma 50 koni, takze za mna skus nejaku 318i na zaciatok a po pol roku, roku chod vyssie, ak nie, tak jedine E36 so systemom ASC+T z poslednych rocnikov :thumbup:

vodicak som mal asi pol roka, chodil som na felicii a koncom januara som kupil e36 328i v Prahe. Vonku bolo pol metra snehu a dosiel som s nim v pohode. ACS, ani ABS na tom aute nefunguje do teraz, vtedy tam nebol este ani svor a som zivy a zdravy. Cize nemyslim, ze je to o nejakych extra soferskych zrucnostiach ale skor o rozume ako s tym autom budes chodit.

Inak k otazke. Ked budes mat moznost kup nieco s co najvacsim vykonom, ak to bude v dobrom stave.
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných