Po vyše pol roku od kúpy som si konečne našiel trochu času spísať príbeh môjho tátoša
K BMW som sa dostal tak, že pred zhruba rokom a pol som si začal vyhliadať nejaké autá, ktoré sa mi páčili. Cenový strop som si vtedy dával okolo 130-140k Kč a medzi mojich favoritov patrila E46-ka, keďže z áut v podobnej cenovej kategórii ma žiadne iné nezaujali buď vzhľadom alebo interiérom. E39-ka sa mi príliš nepáčila, ale odvtedy som už zmenil názor
Každopádne v tom čase som kúpu auta odložil s tým, že ho ešte tak nutne nepotrebujem a na nejakú dovolenku si môžem požičať aj otcove auto.
Na začiatku roku som ale zase začal intenzívnejšie sledovať inzerciu na slovenskom aj českom BMW klube už s trošku navýšeným rozpočtom a vyhliadol som si túto 2004 530d E61-ku -
bmw5-e60-e61/co-hovorite-na-tuto-e61-t98991.htmlNajprv som si myslel, že to nebude žiadny extra kúsok, keďže tam tuším ten inzerát visel už od novembra, ale pobehal som pár bazárov v Brne, aby som aspoň zistil, či mi E60/E61 vyhovuje veľkosťou a priestorom, keďže som potreboval trošku väčšie auto pri mojej výške 203 cm

Pár som ich v bazároch vyskúšal, auto mi vyhovovalo, akurát v bazároch ma žiadny kúsok svojím stavom nezaujal. Medzičasom som párkrát vybehol von so spolužiakom z gympla, ktorý má už pár rokov E60 530d a popýtal sa ho na detaily a jeho dojmy. Po poriadnejšej testovacej jazde ako tých bazárových som bol už takmer rozhodnutý, že to auto by mala byť práve E60 alebo E61. Zvažoval som aj E91, ale keď som sa do toho auta posadil, tak som ani pre seba nemal extra veľa priestoru a za mňa by si už dospelý človek nesadol určite, takže toto auto som z výberu rýchlo vylúčil napriek tomu, že sa mi páči viac ako E61.
Inzerát bol na českom klube stále aktuálny, a tak som sa rozhodol ozvať majiteľovi a dohodol som si prehliadku. Už pri prvom zoznámení s pôvodným majiteľom mi bolo jasné, že to žiadny šuflikant nebude, keďže pôsobil veľmi seriózne a v novom baráku mal zaparkované ďalšie 3 autá

Už po sadnutí do stojaceho auta som si povedal, že my dvaja k sebe patríme a bez neho odtiaľ neodídem

Následne sme išli na testovaciu jazdu, na ktorej sme sa pobavili o technickom stave, majiteľ aj spomínal dôvody, prečo chce auto predať a rovno sme zbehli do servisu na diagnostiku a pozretie podvozku. Otec, ktorý bol so mnou na obhliadke, si ho dôkladne obzrel a keď ani diagnostika neukázala žiadne závažné chyby, behol som do Ostravy pre peniaze, podpísali sme zmluvu a ja som sa vydal na cestu z Hlučína pri Ostrave do Brna na svojom prvom vlastnom aute
Dovtedy som väčšinou šoféroval otcov VW Touran 1.9 TDI 77kW alebo maminu starý Toyotku Corollu 2.0d 53kW, takže je jasné, že komfort jazdy a výkon v Bawe bol oproti týmto 2 autám neporovnateľný
Keďže dosť často jazdím trasu Nitra - Brno, tak od kúpy som za necelých 8 mesiacov najazdil už vyše 18k km a zatiaľ auto robí prevažne radosť. V júli sme na ňom s 2 kamošmi a otcom absolvovali Eurotrip (Rakúsko - Nemecko - Lichtenštajnsko - Švajčiarsko - Francúzsko - Monako - Taliansko - San Maríno - Slovinsko - Rakúsko - Slovensko), na ktorom sme najazdili vyše 4200 km bez jediného zaváhania zo strany auta, takže to ma len utvrdilo v tom, že to bola dobrá kúpa
Čo som na aute spravil:✓ zaslepené vírivé klapky
✓ prerobené nasávanie kompresora do kufra
✓ namontovaný mechanický zabezpečovací systém ZEDER
✓ vykuchaný DPF filter (na to nie som až taký hrdý potom, ako som zistil, že to má nemalé negatívne účinky na zdravie pri vdychovaní výfukových plynov)
✓ výmena motorového oleja a olejového filtru po 15k km (na palivový a vzduchový sa chystám v najbližších dňoch)
✓ poriešené káble v piatych dverách
Čo sa chystám spraviť:- výmena žhavičov, keďže podľa diagnostiky nefunguje 1. a 3.
- natiahnutie káblu k autokamere cez strop/nejakým spôsobom ho zakryť
- vyčistiť predné svetlá, keďže sa mi zdá, že sú dosť zaprášené alebo zašpinené z vnútornej strany
- rozmýšľam nad kúpou komfortných sedačiek
- čierne fólie na zadné okná
Na žiadne šmakovice typu M-paket nárazníky a tak podobne sa s najväčšou pravdepodobnosťou nechystám, keďže už od kúpy mi pribudlo pár škrabančekov na laku a aj škrabanec na nárazníku od šikovných ľudí v Brne a nechce sa mi do toho vrážať ďalšie prachy s obavou toho, že o pár mesiacov si ho nájdem zase aj tak doškriabaný. Bohužiaľ všetky veci, ktoré sa chystám spraviť, asi do konca roku nestihnem, keďže auto si robím len vtedy, keď prídem domov, aby som mal dostatočný kľud na dvore, ale za 3 týždne odchádzam služobne do US a vraciam sa až pred Vianocami, takže na nejaký zdravotný pobyt si auto bude musieť pár mesiacov počkať. Medzitým ho bude chodiť asi len občas prevetrávať otec
Máte ešte nejaké tipy na to, čo by sa dalo na aute spraviť a prípadne tak opraviťnejak vrodené vady tohto modelu?
Na záver pár fotiek aj s našou háveďou. BTW, medzi tými koľajami som pred 2 týždňami vykopal montážnu jamu

K nejakým poriadnejším fotkám si ešte potrebujem zakúpiť patričný stroj, ale snáď časom pribudnú aj tie...
P.S.: Taktiež zháňam nejaký podrobný manuál k E60/E61 na takéto menšie opravy -
navody-a-manualy/podrobny-manual-k-e60-e61-530d-2004-t103901.html