... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

tomasito
Autor témy
Auto: BMW 323i
Kraj: Prešovský

Upgrade Svetiel na e46 coupe 2005

Štvrtok, 27. Augusta 2015, 09:41

Caute poradte mi ake ziarovky si mam nahodit do svetiel a aj interieru. Momentalne mam asi obycajne zlte H7 ziarovky a velmi to ani nesvieti a interier je standard. (..Inak neviem ci mam xenon ale asi nie)

Do svetiel by som chcel silnejsie "biele" svietenie alebo podla moznosti aj LED (neviem ci je to mozne) a interier LED vratanie znaciek. Tu by som sa chcel opytat ci sa do da kupit ako nejaky "e46 interier LED pack" alebo musim zhanat kazdu ziarovku samostatne.

A este jedna otazka.. mal som e46 sedan a nahodenie angel eyes bolo bez problemov. Na coupe su vraj svetla lepene? Verim ze sa daju nahodit aj tam... a teda poradte ak mate skusenost ako, ktore a ci sa s tym oplati hrat.

dakujem za rady a komenty.. este pridam foto svetiel/auta nech vieme o com sa bavime.

Obrázok

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
paca

Re: Upgrade Svetiel na e46 coupe 2005

Štvrtok, 27. Augusta 2015, 11:24

tomasito napísal:
Momentalne mam asi obycajne zlte H7 ziarovky a velmi to ani nesvieti a interier je standard. (..Inak neviem ci mam xenon ale asi nie)

máš ostřikovače světel? máš štelování výšky světel na palubce? nebo to zjistíš dle VIN http://www.bmwvin.com/

tomasito napísal:
A este jedna otazka.. mal som e46 sedan a nahodenie angel eyes bolo bez problemov. Na coupe su vraj svetla lepene? Verim ze sa daju nahodit aj tam..

jj, jsou lepené, takže je to složitější tam dát AE :wink:
Obrázok
e36 320i convertible

Užívateľov profilový obrázok
drak
Auto: bmw 330 ci smg
Kraj: Prešovský

Re: Upgrade Svetiel na e46 coupe 2005

Piatok, 28. Augusta 2015, 21:32

Pokiaľ viem žiarovky sa dajú kúpi aj lepsov svietivostou :D a aj do interiéru sa tiež dá kúpiť len treba pozrieť net :D a co sa tika úpravy svetiel chcel som aj ja ale nemali také kruzka ako som chcel a je to dosť problem lebo sú zo zadnej strany srubovane :-D takže bi si musel dávať celé von ..a ci mas xenoni pozri ci mas zo zadu svetiel trafa na žiarovky :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných