... všetko o BMW ...
Laco002JT napísal:Ze sa typkovi chcelo robit taku prestavbu. Sak to ho muselo stat majland. Ale tie kolesa by som chcel na moju e91
LOKI napísal:
smutne, ked sa s 325i, ktoru da dole aj koktavka tfsi dole...niekto hra na M3![]()
By som si pozrel zaznam z poistovne ci tam neboli nejake buracky...pochybujem, ze by bol taky jebnuty a platil si tie upgrady len tak...
chrobu napísal:Kazdy normalny clovek co si kupi RSku ihned ako mu skonci zaruka ju da chipnut na cca 260 koni a viac. Ver tomu ze hentu 325i akoze M3 si da ako malinu takmer kazda RSa TFSI. O leone cupra alebo audi S3 ani nehovorim. Tie maju bezne cez 300 koni kedze maju silnejsiu verziu 2.0 TFSI kde sa da ist len chipom na cca 300-340 koni podla toho ktora generacia. Hentu 325i si da dole aj 1.8 TFSI cipnuta.
synak napísal:ten co pisal inzerat asi nevie co predava, podla vin je to uz novsi trojliter, cize da sa urobit na vykon priamovstrekovej 330i (272ps) a keby niekto moc chcel tak to vie porobit na cca 290-300ps ..a kazdy normalny clovek (nie honici ega na semaforoch co vedia chodit iba rovno) by si vybral radsej taketo auto ako tuctovu fuknutu ochcafku ktora bez dalsich uprav (podvozok,samosvor atd.) vie ist iba rovno...
chrobu napísal:Kazdy normalny clovek co si kupi RSku ihned ako mu skonci zaruka ju da chipnut na cca 260 koni a viac.
O leone cupra alebo audi S3 ani nehovorim. Tie maju bezne cez 300 koni kedze maju silnejsiu verziu 2.0 TFSI kde sa da ist len chipom na cca 300-340 koni podla toho ktora generacia.
k33p napísal:Sú autá čo majú chip aj viac ako 100.000km a žiaden problém s nimi nieje. Teda keď to má normálny majiteľ. Je to iba o tom ako sa kto chova k autu. Ked má niekt pocit nesmrtelnosti tak to môže byť chvíľku. Nachipovat auto áno normálnemu človeku nie kazdodennemu pretekarovy
germancars napísal:chip a chip je rozdiel. ak nachipujes ako tam hore kolega pisal S3 , cupru na 320+PS tak si mozes byt isty, ze ten motor 100 000km nevydrzi. a zase chipovat to kvoli nejakym 30konom je nezmysel.