... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Wilo-boy
Autor témy
Kraj: Košický

Nastavenie svetiel

Štvrtok, 6. Augusta 2015, 21:14

Caute dnes vecer po nastartovani auta mi svetla svieta cca 3 metre od auta ... NEMAM XENONY.. po otoceni klucika sa mi same pohnu hore dole ako keby si same chcely nastavit vysku ..no nastavia to spatne ..... na svetlach mam aj manualne nastavovanie no tie nefunguju a ani nikdy nefungovali kedze je tam automatika ...pls poradte kde moze bit chyba ?? docital som sa ze na cidlach na naprave no ZIADNE TAM NEMAM ](*,) ... diky

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Nastavenie svetiel

Štvrtok, 6. Augusta 2015, 21:35

to ze sa ti nastavuje po zapnuti vyska je OK... ale ze nejde kolecko nastavenia vysky no cement

bez za niekym kto ti nakoduje spravne lightmodul... alebo si kup kabel a nakoduj si to sam cez www.diag.sk/ncs

Wilo-boy
Autor témy

Piatok, 7. Augusta 2015, 08:29

.
Naposledy upravil/-a Wilo-boy v Sobota, 29. Augusta 2015, 15:27, upravené celkom 1 krát.

Wilo-boy
Autor témy

Sobota, 29. Augusta 2015, 15:25

Zdravim este stale mi to nefunguje spravne . na Pc som este nebol pozna niekto niekoho kto to robi Michalovce a okolie? ... Nemozeto byt kvoli kruzkam vo svetlach ? Montoval som ich cca pred 3
mesiacmi ...este na cz forume som nasiel rovnaky problem a vyriesil to ze dal dole plexi na oboch stranach a skocilo to spet a uz mu to fuguje jak ma... Co nato odbornici :) ? Mal som to rozobrane ked som montoval tie kruzky ale fugovali 3 mesiace spravne.. Vie to niekto vysvetlit? Co ich moze seknut? ...podotykam ze ten typek v cz kruzky nemal a ani svetla nemal rozobrane .. Dik :)

Užívateľov profilový obrázok
Imi

Nedeľa, 6. Septembra 2015, 11:27

Ak ti to treba prekodovat tak sa zastav. KE

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný