... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
charlie111 napísal:Caute, menili mi turbo, poslane bolo repas z Turbotech, ale stava sa mi, ze v nizsich otackach niekedy straca vykon, na reklamaciu odpovedali, ze ho posielaju v nejakych vychodzich hodnotach a treba spravit adaptaciu turba..
Vie to niekto BA+okolie spravit a co by to cca stalo ?
dik
charlie111 napísal:ano nastavenie actuatora.. ten plniaci tlak by nevypisala diagnostika ?
dibarbora napísal:Mal byt, uz som to niekde pisal, ze to nie je pravidlom. V ramci riesenia mojho turba som nasiel firmu tusim v LC, ktora ponukala repas za celkom zaujimavu cenu - prekupovali to z madarska. Na moju otazku, ze co s aktuatorom mi odpisali, to si musite premontovat zo svojho stareho turba. K comu taky repas, ked to na kolene bez patricneho vercajku nastavi len trpezlivy dobrodruh? Asi je takych firiem viac, co urobia polovicatu robotu.
redbullboy napísal:Ano funguje doteraz bez problemov, uz je to cez 50 tis. km.A ako si spokojný s repasom turba vo firme SB - turbo? funguje všetko ako ma koľko km si spravil? poprípade Má niekto skúsenosti ešte stouto firmou alebo vie nejakú inu doporučiť? :) dikes