... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

kafe
Autor témy
Auto: E90 , F10
Kraj: Bratislavský

Snímač obsadenosti sedadla spolujazdca

Streda, 24. Júna 2015, 19:53

Caute, dal som vytepovat sedadla a auto mi vratili v stave, ze signalizuje obsadenie sedadla spolujazdca, resp. nezapnuty jeho pas aj ked sedadlo nie je obsadene, po zapnuti pasu vsetko ok. Zatial som to s nimi nijako neriesil, predpokladal som, ze to prestane ked preschnu sedadla. Dnes uplynul od tepovania 3. den a zmena ziadna :evil: . Nejake navrhy? Moze to mat suvis s tepovanim alebo je to len blba nahoda? To, ze im to mam ist otrieskat o hlavu pocut nepotrebujem:) netusim ako by som im dokazal ze to zacalo po ich "odbornom zasahu"

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Re: Snímač obsadenosti sedadla spolujazdca

Streda, 24. Júna 2015, 20:19

dokazes to vypisom s diagnostiky, kde je pri danej chybe zaznamenany pocet km pri ktorej nastala, ale z toho co ty hovoris, ze sedacky vyhodnocuje, ze tam stale niekto sedi to zrejme nebude zapisana chyba a tym padom si nahrany

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 24. Júna 2015, 20:21

Decka ma zvod kvoli vode... treba to rozobrat, riadne vysusit, prip. vymenit a nabuduce nedavat auto tepovat idiotom...

kafe
Autor témy

Streda, 24. Júna 2015, 20:35

Ironia je, ked som tam dal pred pol rokom prvy krat auto (bol to japonec) tak mi ho vratili s totalne zblbnutym cd menicom:) trvalo 2 tyzdne ked sa spamatal a tie cd nejako postupne povyhadzoval. A kedze mam kratku pamat, dal som tam zas auto a takto to dopadlo. Takze moja statistika v Clean Car Avion BA je 2x cistenie = 2x pruser

Luke-xXx
Auto: BMW 320D

Streda, 17. Augusta 2016, 09:32

Toto iste sa stalo prave mne. Po tepovani mi to blaci stale. Prosim ta, vyriesil si to nakoniec? Preschlo to a preslo? Dakujem za info.

kafe
Autor témy

Streda, 17. Augusta 2016, 13:34

Luke-xXx napísal:
Toto iste sa stalo prave mne. Po tepovani mi to blaci stale. Prosim ta, vyriesil si to nakoniec? Preschlo to a preslo? Dakujem za info.

vyriesilo sa to samo po cca tyzdni, ak si dobre pamatam. Daj tomu cas:)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných