... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
G-Laci
Autor témy
Auto: E36 325 tds touring
Kraj: Bratislavský

Vyvarenie prahov - Bratislava

Štvrtok, 18. Júna 2015, 18:34

Ahojte,

vedel by mi niekto poradiť niekoho spoľahlivého, kto by mi vedel seriózne vyvariť prahy - najlepšie Bratislava alebo okolie, ale kludne aj DS, Pezinok, Stupava atď...

Ide o to, že zhruba pred rokom mi jeden známy menil prahy, ale spravil to len tak, aby sa nepovedalo a odporučil mi nedvíhať auto cez prahy ale cez ramená náprav. Keďže za svoju prácu nič nechcel, nemohol som to ani reklamovať...Potom mi odporučili jedného pána zo Svätého Jura, u ktorého som aj bol, pozeral to, dohodli sme sa, že to spraví, ale už na neho čakám asi tri mesiace...

Potrebujem niekoho spoľahlivého, kto mi vyvarí nosné časti za prahmi, tak, aby sa auto dalo dvíhať bez problémov na miestach na to určených. Pri tejto príležitosti by som chcel vymeniť aj jeden blatník, čiže aj nejaká lakovačská práca by tam bola... (a chcem prelakovať aj prahy, lebo aj to je spravené zle).

Ďakujem za vám za rady.

Užívateľov profilový obrázok
hindopindo
Auto: Bmw E36 coupe 325i

Re: Vyvarenie prahov - Bratislava

Piatok, 19. Júna 2015, 02:38

ahoj tiez zhanam niekoho normalneho v ba a okoli :) ak budes mat nejake echo tak daj vediet ked nie pustime sa do toho sami :D
G-Laci napísal:
Ahojte,

vedel by mi niekto poradiť niekoho spoľahlivého, kto by mi vedel seriózne vyvariť prahy - najlepšie Bratislava alebo okolie, ale kludne aj DS, Pezinok, Stupava atď...

Ide o to, že zhruba pred rokom mi jeden známy menil prahy, ale spravil to len tak, aby sa nepovedalo a odporučil mi nedvíhať auto cez prahy ale cez ramená náprav. Keďže za svoju prácu nič nechcel, nemohol som to ani reklamovať...Potom mi odporučili jedného pána zo Svätého Jura, u ktorého som aj bol, pozeral to, dohodli sme sa, že to spraví, ale už na neho čakám asi tri mesiace...

Potrebujem niekoho spoľahlivého, kto mi vyvarí nosné časti za prahmi, tak, aby sa auto dalo dvíhať bez problémov na miestach na to určených. Pri tejto príležitosti by som chcel vymeniť aj jeden blatník, čiže aj nejaká lakovačská práca by tam bola... (a chcem prelakovať aj prahy, lebo aj to je spravené zle).

Ďakujem za vám za rady.

PyroSoul
Auto: E36 325tds

Štvrtok, 25. Júna 2015, 10:51

Chlopi pridavam sa... Dajte vediet zhanam zurivo aj ja. Pisal som aj viktorovy uvidime ci dakoho poradi
Neexistuje hlúpa otázka, len hlúpa odpoved.

Wincik
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Júla 2015, 19:59

No ja by som vám to bez problemov urobil :D ale z BA na oravu to veru kúsok nie je :mrgreen: čo v BA nikto nevyvára ked traja nemožete nikoho zohnať ?

respecta
Auto: BMW E36 318tds
Kraj: Trnavský

Piatok, 10. Júla 2015, 10:05

No je problem niekoho zohnať, nikomu sa s tym nechce d***ť za take peniaze... ja som sa to znazil riesit minuly rok a odvtedy mam uz normalne diery v podbehoch... :/ co už

Suy
Auto: BMW 323i e36

Utorok, 4. Augusta 2015, 01:51

Tiez potrebujem vyvarit prahy/pravu stranu podvozku,ak by niekto mal nejaky napad sem s nim :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní