Utorok, 12. Mája 2015, 12:36
no takto .. tymi systemami odomykania ma tento krat bayerische motoren werke priviedlo takmer az k zufalstvu.. tak komplikovany system na primitivnu zalezitost otvorenia veka kufru.. to by som cakal tak u Opla kde zamestnavaju tucet inzinierov na to aby vymysleli co najzlozitejsi a najdebilnejsi system na cokolvek ale u BMW to robia asi tiez..hoci aspon nie v takej miere ako u oplu

..
Kazdopadne jedna sa o mikrospinac.. vacsina ludi aj tych zdatnejsich skonci pri nom jeho vymene.. no ja som sa podujal jeho rozobratiu i nasiel som v nom este sofistikovanejsi system ako vsetko pred nim

tam sa o seba dotykaju dva kontakty..ktore budu asi zaoxidovane hoci to nie je vidiet..treba dotykove miesta trosku oskrabat nejakym ostrym predmetom (ja som pouzil orezavac) a mikrospinac potom fungoval.. sice mi trvalo dalsiu pol hodinu kym som ho poskladal kedze mi z neho vypadla ta mala strunka, ale podarilo sa a zatial funguje bez problemov :) takze ak sa na to citis tak to skus.. nemas co stratit.. okrem hodiny casu

predam
CCFL kruzky, invertory (aj po 1ks) (E46,36,39,38)
4-ramenny volant s airbagom (E46)
Volant z BMW F30 bez airbagu 2014 r.v. - ponuknite cenu
Spinac svetiel (E90)
Motorcek stahovania okna (E46) 10€
Prava krajna mriežka naraznika E46 (benzin) 10€
Narazniky na Passat B6 a audi A6 C6 (ak nahodou)
kupim
rameno stierača na (E46) vodicova strana
krajne plastove mriezky naraznika E46 diesel