... všetko o BMW ...
Vlado Behun napísal:Ahojte, riesim dilemu, co pre frajerku + dieta v cenovej relacii cca 15K:
1. F30 2013 http://www.autowilis.sk/autobazar-ponuk ... -316d-(f30) aelbo radsej
2. Jednotku s polovicnym najazdom, no o dva roky starsiu, ale s lepsou výbavou a rovnakym motorom pri rovnakej cene?
Najazdime rocne cca 20-30K km, vacsinou dialnice (MA-BA-MA), takze urcite diesel, priority su spolahlivost, spotreba.
Dakujem za rady.
Vlado
cptObvious napísal:realne do e87 dam viac veci do kufra ako do f30Na 1er sa vykasli , vhodne ako nakupna tasks pre zenu, nie ako rodinne auto. Je v tom omnoho menej priestoru ako v mini peugeote 208
tomas20 napísal:realne do e87 dam viac veci do kufra ako do f30
cptObvious napísal:Realne mam pocit, ze BrankoMW rozbehol novy business a ten fet ktory berie on, predava po klube...
zollo napísal:ale bolo by fér sa priznat, ze si si "kusok" dal a ti to bohovsky zachutilo... pretoze netvrdim, ze nemas prehlad (bezpochyby mas) ale sposob akym to tu prezentujes (resp. reakcie v jednotlivych temach) je primitivny, sedliacky atd ... ti, co realne vedia (maju) sa nepotrebuju silou mocou s kazdym hadat na neakom trapnom fóre... ale evidentne ta to bavi si tu honit ego
cptObvious napísal:Ale no tak..ak by si ma poznal, chapal by si, ze toto forum je pre mna sport.
M3 lover napísal:slobodník očyvyd už mal každé auto na svete. A F30 (z AAAauto) čo aktuálne vlastní to je najvac kára čo kedy vyrobili.![]()
On je duševne chorý, treba ho tak brať a nesmiať sa mu. :)
M3 lover napísal:Nie nie, ja iba tvrdím že si chorý.![]()
Dec ól.
pyžamko pre teba