... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

respecta
Autor témy
Auto: BMW E36 318tds
Kraj: Trnavský

rada el. okna

Piatok, 17. Apríla 2015, 08:35

Zdravým možno budete vedieť poradiť, na e36 compacte mám manuálne okná a chcem ich prerobiť na elektrické, mám zohnane celé mechanizmy len neviem co všetko k tomu ešte potrebujem, chcem si to tak lajtsky spraviť aby to len fungovalo, viete mi poradiť co všetko potrebujem a ako to pozapajat...
Za každú radu vďaka

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: rada el. okna

Piatok, 17. Apríla 2015, 15:06

tem je o tom celkom dost tu na fore.myslim ze aj v navodoch to je...ale tak v rychlosti...ak chces aby ti to proste slo hore a dole, tak k mechanizmom potrebujes este SILOVE ( starsie ) tlacitka ( s velkym konektorom - google ) a to je v podstate vsetko...schemy si tu niekde najdes alebo mi napis PM a poslem ti podla ktorej som to robil ja, ale aj ta je tu niekde na fore...nie je to nic extra zlozite...horsie by bolo keby si pouzil novsie tlacitka.musel by si ist cez RJ, popripade cez relatka a to je dost kablovacky, ale da sa aj tak :)..
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný