... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
stanleyy napísal:Ahojte,
konfigurujem si F31 28i a fakt neviem, ktore kolesa zobrat...
Povodne som chcel 19" M Al disky Star-spoke 403 so zmiešanými pneumatikami:
http://www.gtspirit.com/wp-content/gall ... c_0171.jpg
ale bojim sa tych 19tok, aby mi z toho v BA nevypadali plomby so zubov (auto bude mat adaptivny podvozok).
Kolega mi radi zobrat 18" M Al disky Star-spoke 400 so zmieš anými pneumatikami:
http://www.michaeljamesautomotive.co.uk ... G_1317.jpg
Mate niekto tieto kolesa, resp. viete poradit? Tak isto neviem, ci na to dat tie m brzdy s modrymi brzdicmi... vyzera to dobre, ale ci to stoji za tych 8kil...
+ viem, ze tam boli obmedzenia ohladne velkosti zimnych kolies...
Auto bude mat M paket a farba bude estoril blue.
cptObvious napísal:
budem sprosty, ale ak s tym mas jazdit po blave , ber co najmensi rozmer.
...ale budem tu za keketa, pretoze najdolezitejsie je co?
no predsa imidz!!!auto nema byt v prvom rade funkcne ale pekne na pohlad
F30 je tuhe a nervozne auto, na mile vzdialene od f10/f01. Uz 17 su v blave na hrane co sa tyka komfortu.
stanleyy napísal:
:) no ja som mal F10 s adaptivnymi tlmicmi a uz som jazdil na F30 tiez s adaptivnymi, a nebolo to zasa take zle... Asi pojdem teda do tych mensich kolies, aj ked ma to bude vo finale stat este viac, ako tie 19tky...
cptObvious napísal:
Pozri, ono je to fakt tvoje auto a tvoj vyber; ja tu nebudem nikomu vnucovat svoj pohlad.
Mne staci ist usek od zimaku po staru ikeu , co je este relativne dobra cesta a to su tie momenty, kedy ma F30 serie tak, ze ju chcem dat doprec hned , co niektori nechapu preco tak nove auto nemam rad![]()
To auto funguje skvele vsade, okrem ciest v blave , ktore su horsie ako v Bosne a Hercegovine (moj poznatok z minulorocneho road tripu)
voMacK napísal:No tak ser na to a pockaj na facelift...alebo ti to ponahla?
voMacK napísal:Ja by som pockal. Predpokladam, ze F31 lci dostane konecne zadne led svetla.
tomas20 napísal:nieeee, to som nasiel na googli obrazok prvy, tak som postol, ciernu mame, ale ak by som mal na vyber, tak by som bral modru, ta je mega