... všetko o BMW ...

dolcegusto napísal:Peter Auto este staca km?
Ma s nim niekto aktualnu skusenost?
Tato trojka vyzera velmi zaujimavo, co myslite?
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-163 ... 57365.html

auto111 napísal:Popytaj VIN nech vies viac (aj to mozne stocenie KM).

voMacK napísal:Pocuj kavovar. Nedalo mi nevsimnut si - ty tu kupujes auto uz hadam pol roka. Pravidelne tu vznika nova tema od teba, kde sa pytas na nejaky model. Neexistuje, ked clovek kupuje bezne auto [E90, E87 atd. ktorych je na predaj vsade za tri prdele], aby za tu dobu uz nieco nekupil, pokial neni uplny spekulant, alebo skrob, co chce vela muziky za malo penazi.
Nemyslis, ze je na case prehodnotit kriteria???

upir156 napísal:
Omáčka ty nevieš o tom, že on auto nepotrebuje, pretože pred nedávnom dostal nové firemné auto!
Skôr si tu asi všetci kúpime vesmírne lode, ako si kúpi Gesto nejaké auto.
cptObvious napísal:
Ak ma firemne, naco preboha chce silou mocou kupovat ubersocial bez motora tuctovy ? Vsak to je ekonomicky nezmysel.
voMacK napísal:Pocuj kavovar. Nedalo mi nevsimnut si - ty tu kupujes auto uz hadam pol roka. Pravidelne tu vznika nova tema od teba, kde sa pytas na nejaky model. Neexistuje, ked clovek kupuje bezne auto [E90, E87 atd. ktorych je na predaj vsade za tri prdele], aby za tu dobu uz nieco nekupil, pokial neni uplny spekulant, alebo skrob, co chce vela muziky za malo penazi.
Nemyslis, ze je na case prehodnotit kriteria???

už by sa mal na tú kúpu vysrať lebo prešpekuluje aj 5 tis eur čo má na auto odložené...
 už by sa mal na tú kúpu vysrať lebo prešpekuluje aj 5 tis eur čo má na auto odložené... ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) čo najnovšie aby vyzeralo za čo najmenej ...
 čo najnovšie aby vyzeralo za čo najmenej ...
 ...len som tak narychlo prebehol par poslednych stran nakupnej poradne:
  ...len som tak narychlo prebehol par poslednych stran nakupnej poradne:
 (samá bazárová haraburda do 6 tisíc s očakávaním že to bude top) a pokiaľ sa pamätám tak si písal že e46 je už pre teba staré auto...kým ty kúpiš e90 tak bude tak stará ako tá e46
 (samá bazárová haraburda do 6 tisíc s očakávaním že to bude top) a pokiaľ sa pamätám tak si písal že e46 je už pre teba staré auto...kým ty kúpiš e90 tak bude tak stará ako tá e46  a plus si uviedol že za super stav si ochotný priplatiť ale akosi to nieje vidno :-/
 a plus si uviedol že za super stav si ochotný priplatiť ale akosi to nieje vidno :-/