... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

harvy
Autor témy
Auto: E36 328i
Kraj: Banskobystrický

Intenzita svietenia LED AE

Utorok, 7. Apríla 2015, 08:43

Zdravim Vas klubaci

Chcem vas poprosit o radu dal som do auta LEDkove AE ale chcel by som troska znizit svietivost lebo v noci to podla mna dost oslepuje. pouzil som potenciometer ktory som zapojil na vstupny kabel co ide z parkovaciek do relatka ale pri nastavovani som si vsimol ze lave svetlo znizuje trochu viac ako prave a to sa mi nepaci. neviete ako by som vyriesil tento problem?

dakujem
E36 328i montrealblau -aktual
E36 325tds cosmosschwartz -ex

Užívateľov profilový obrázok
crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Re: Intenzita svietenia LED AE

Utorok, 7. Apríla 2015, 12:39

DC/DC step down zdroj s nastavitelnym vystupom alebo rezistor 12 ohm / 5W. Kedze beries napatie z baterie, treba to napojit na hlavny cerveny +12V vodic na rele kabelazi a nie na biely spinaci vodic. Ked to este zapojis na 2 polohu kluca, bude Ti stmievanie fungovat automaticky po zapnuti parkovaciek, svetiel...

harvy napísal:
Zdravim Vas klubaci

Chcem vas poprosit o radu dal som do auta LEDkove AE ale chcel by som troska znizit svietivost lebo v noci to podla mna dost oslepuje. pouzil som potenciometer ktory som zapojil na vstupny kabel co ide z parkovaciek do relatka ale pri nastavovani som si vsimol ze lave svetlo znizuje trochu viac ako prave a to sa mi nepaci. neviete ako by som vyriesil tento problem?

dakujem

harvy
Autor témy
Auto: E36 328i
Kraj: Banskobystrický

Re: Intenzita svietenia LED AE

Utorok, 7. Apríla 2015, 13:59

super vyskusam to tak dakujem
E36 328i montrealblau -aktual
E36 325tds cosmosschwartz -ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 17 neregistrovaných