... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

rebel
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Farba na vnutorne listy x5

Streda, 3. Októbra 2012, 13:00

Seva,

Ako je najlepsie riesit farbu na vnutornych listickach ? Folia ci nejaka farba ? Tak aby to nevyzeralo ako vo Fabii ale ako v x5.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: Farba na vnutorne listy x5

Streda, 3. Októbra 2012, 13:36

Kamarat ma ofoliovane listy na X5 a ja som spravil to iste na X6. Ak to das niekomu kto to vie a ma dobre (a samozrejme pekne) folie tak to podla mna vyzera dobre.
http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=335021
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

rebel
Autor témy

Streda, 3. Októbra 2012, 14:25

len neviem ci na stredovu konzolu ci ako sa to vola, kde je riadiaca paka to pojde len tak lahko polepit a aj vrh packy a to si neviem teda predstavit ako to olepit, ale popozeram nieco.
Bo nastriekanie by mohlo vyzerat lacno ale zasa ked by bola dobra farba kvalitna co ja viem :-$

SmartBastard

Streda, 3. Októbra 2012, 18:45

Páku ani ten podstavec pod tým som zatial nevidel ofoliovaný, ani originál Mko to nemá
Obrázok

Ten podstavec si ešte viem predstaviť, ale ta páka asi nepôjde. Najlepšie spýtať sa niekoho kto s tým robí - mne to robili v Ivanke (http://www.tuningfolie.sk). V striekaní sa nevyznám, ale určite by som nedal striekať interiér nejakému šuflikantovi, predsa len sa na to budeš pozerať každý deň a z blízky!
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Štvrtok, 4. Októbra 2012, 13:30, upravené celkom 1 krát.
www.RoyalGarage.sk

rebel
Autor témy

Streda, 3. Októbra 2012, 19:01

No prave, ja som skoro rozmyslal ze kupim sprej a si to nastriekam sam, vsak su to len hladke listy ale aby to nevyzeralo ako plot na zahrade :D
A prave som lepsei pozrel v aute a aj packa otvarania dveri z vnutra je tou listovou farbou, takze aj tu bude treba ryznut do farby, nech je to komplet a to uz aj s tou pakou na folie mi moc nepride.
V podstate ked bude dobra farba na plast a dobre sa to ocisti a hlavne pekne strekne, tak to musi byt jak nove hadam. Neviem ja nie som nejaky kutil, ale tak vyskusat by som to mohol, zasa ked to dojebem, tak nove listy komplet stoja tusim nejake kilecko ak sa daju zohnat, len co som pozeral vsetko len tie skarede strieborne ci sede ci co je to za zvratky.

Edit: toto vsetko mi treba streknut a este viac dokonca, bo aj vpredu su listy, aj na volante aj dverach :)
Prílohy
listy.jpg
listy.jpg (46.93 KiB) 1413 zobrazení

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Streda, 3. Októbra 2012, 20:17

daj to spraviť lakýrnikovi normálne v komore, nech to je na 100%, a farbu si daj namiešať napríklad "gunmetal" s hrubozrnnou metalízou, uvidíš aké to bude ppči :wink:
sorry, ale lepiť v X5ke fólie? kedysi to bolo in, len teraz to už má každý aj vo Fábii (nechcem sa nikoho týmto dotknúť) a fólia bude vždy fólia :wink:

rebel
Autor témy

Streda, 3. Októbra 2012, 20:50

... no nemal som chut ist do folie, tiez mi to pride take lacne okukane na kazdej druhej hrdzavej kolobezke z vonku aj vnutri.
Ale vsak ked pridem za nejakym lakyrnikom, ze tu mas listy, strekni mi to, tak ma posle do pice, sa s tym nebude asi jebat :D
ja to asi skusim nejakym poriadnym kvalitnym sprejom a ked sa to dojebe, tak vymyslim nieco :)

Nho take nieco ako gunmetal je fajn, nieco medzi striebornou a ciernou :) taka tmava kovova farba to mam rad, aj disky tak nejako vyspekulujem hadam najblizsie.

SmartBastard

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 13:38

rebel napísal:
No prave, ja som skoro rozmyslal ze kupim sprej a si to nastriekam sam, vsak su to len hladke listy ale aby to nevyzeralo ako plot na zahrade :D
A prave som lepsei pozrel v aute a aj packa otvarania dveri z vnutra je tou listovou farbou, takze aj tu bude treba ryznut do farby, nech je to komplet a to uz aj s tou pakou na folie mi moc nepride.
V podstate ked bude dobra farba na plast a dobre sa to ocisti a hlavne pekne strekne, tak to musi byt jak nove hadam. Neviem ja nie som nejaky kutil, ale tak vyskusat by som to mohol, zasa ked to dojebem, tak nove listy komplet stoja tusim nejake kilecko ak sa daju zohnat, len co som pozeral vsetko len tie skarede strieborne ci sede ci co je to za zvratky.

Edit: toto vsetko mi treba streknut a este viac dokonca, bo aj vpredu su listy, aj na volante aj dverach :)

Určite to nerob doma! :smile: To dopadne fakt zle.
Hej tie veci čo si spomínal, asi nepojdu, takže to daj nastriekat, ale ako fox1k povedal, určite niekomu kto to robí v komore. Ti tam inak padne zrnko prachu, ale chlp a budeš to mať na očiach každý krát čo nastúpiš do auta.

A folia vs. striekanie, ak chceš iba nejaku farbu tak by som išiel tiež do striekania, ja som však videl niečo čo sa mi páčilo, tak som to dal spraviť rovnako .. plus nemusíš všetko rozoberať a potom sa báť, že niečo bude vibrovať (ikeď predpokladam, že tieto lišty nemôže byť až tak strašne náročné rozobrať a dať dokopy).
Obrázok
www.RoyalGarage.sk

M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 16:44

Rebel
Ja som sa teraz zakukal do toho dreveneho oblozenia ala bambus ci co to je, co sa dava teraz do F kovych modelov. Pozeral som nejake tiez nejake folie ale nic take som nenasiel. Co sa mi ale pozdava je aquaprinting (uz toho tu bolo dost popisaneho). Mozno to aj teba inspiruje.
http://Www.aquaprint.sk

rebel
Autor témy

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 18:30

Ano ten aquaprint vyzera kvalita, uz som im pisal email, hadam nedam za zmenu poondenej farby 3 kila.

Isto nechcem na svojej masinke setrit ale uvazujem uz ze by som do jari spravil upgrade z 3.0i na 4.8is Tak nechcem zasa hadzat tisice do 2001.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných