... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
PetoK napísal:Jajáj,ja snáď zle vidím...sa musím smiať,aký si naivný
Aby si bol v obraze,žiadna E46 nemala homologizované svetlá s funkciou DRL, a ani v Rakúsku. Tak tu netáraj,že to tam namontovali dedkovi. A buď rád že si ešte neplatil pokutu.
Jannci napísal:
zle vidis,pretoze ja netvrdim, ze to malo homologizaciu, ja tvrdim, ze tich do rana spravim na hociake aute, pri dnesnych technologiach, a dalsia vec je, ktory pochodzkar po novom PMJ vie taketo veci, ked ma minule stopli a ze preco mi nesvietia zadne svetla, ked mam svietit pocas dna
Jannci napísal:nech zadrzi, napise dojazdovy listok. potom prides na fizlaren, po neho, a co ti povedia? nic, vratia ti ho. A ked bude chciet nejaky doklad ze to je homologizovane? prosim ta, v dnes dobe photoshopu a inych programov. alebo staci vybrat ziarovky, keby bol neoblomny. Moja prva otazka by smerovala ktomu, ako vie, ze to auto nema na to schavelene svetla? potom by som sa ho spytal, ze preco to preslo cez STK. A nakoniec by som mu povedal, ze to to auto ma este od predchadzajuceho majitela (samozrejme dochodca) ktory stym chodil len do origo servisu, a tam by preco nic co nema homologizaciu nespravili.