... všetko o BMW ...
voMacK napísal:mne sa toto tvoje auto tak paci...velmi..sice kombiky nemusim...
ale ten intros..a hlavne vybava je presne to, co planujem do dalsieho auta...
co vravis na comfort seats? je to citit oproti klasickym sedackam? Lebo asi budem velmi bazirovat na tom, aby ich moje dalsie auto malo..tak zbieram skusenosti od inych ludi :)
VT-535BH napísal:
A ešte niečo čo ma v súvislosti s fotkami napadlo: Idrive displej v prvých LCI modeloch mal ešte grafiku ako tie v modeloch pred faceliftom? Súdim tiež podľa idrive ovládača...
VT-535BH napísal:Veľmi pekná 61nička s veľa plusmi ako motor, facelift, výbava, valce (fakt slušná práca), paket a pod...
Vo výbave som si všimol "S0229 Dynamic Drive", čo nemá každá druhá 5er, a preto sa chcem opýtať na jazdu s týmto systémom. (samozrejme ak môžeš porovnať s jazdou na inej päťke bez dynamic drive).
Jedná vec ktorá sa mi trocha "bije" tak sú plánované úpravy: na jednej strane M5 brzdy spolu s chipom (odhadujem cca 330-350PS) a na strane druhej podvozok nižší o 5cm a tieto valce.
A ešte niečo čo ma v súvislosti s fotkami napadlo: Idrive displej v prvých LCI modeloch mal ešte grafiku ako tie v modeloch pred faceliftom? Súdim tiež podľa idrive ovládača...
Tak nech sa Ti s autom darí...už teraz vyčnieva z radu
VT-535BH napísal:M5 brzdy + chip sa mi zdá taký "performance", aby si človek zajazdil, no neviem si to predstaviť s "extrémnym znížením" a týmito kolesami/pneu. Samozrejme ak sa bavíme o presúvaní po diaľnici vo vysokej rýchlosti (180-260) kedy musíš s autom viackrát po sebe dobrzdiť napr. na 80 tak vädnutie bŕzd z 550i by som aj pochopil.
Môžeš sem hodiť na akej spotrebe jazdíš na facelifte, resp s 286 konovým motorom a 7st. automatom? Dik
Dynamic drive poznám len z tohto vtipného obrázka, no dúfam že takto to vážne nefunguje![]()
Inak sa teším na pokračovanie tohto príbehu a najbližšiu aktualizáciu. Určite to nebude nič tuctovéZdar...
VT-535BH napísal:M5 brzdy + chip sa mi zdá taký "performance", aby si človek zajazdil, no neviem si to predstaviť s "extrémnym znížením" a týmito kolesami/pneu. Samozrejme ak sa bavíme o presúvaní po diaľnici vo vysokej rýchlosti (180-260) kedy musíš s autom viackrát po sebe dobrzdiť napr. na 80 tak vädnutie bŕzd z 550i by som aj pochopil.
Môžeš sem hodiť na akej spotrebe jazdíš na facelifte, resp s 286 konovým motorom a 7st. automatom? Dik
Dynamic drive poznám len z tohto vtipného obrázka, no dúfam že takto to vážne nefunguje![]()
Inak sa teším na pokračovanie tohto príbehu a najbližšiu aktualizáciu. Určite to nebude nič tuctovéZdar...
mareko258 napísal: