je to pochromovany plast ver mi a nie lampicky ale ziarovky su v lampickach na citanie, ked mas pri sebe tu staru tak ziarovku zatlac otoc proti smeru hodinovych ruciciek. potom ju normalne vyberies. vybrat pojde trosku tazsie lebo vrchna objimka je o kusocek uzsia ako tie vystupky bajonetu ale pri spravnom nakloneni a miernej sile ju vytiahnes.
takze tu mate video... kvalita nic moc, kameru som musel drzat v zuboch ale daco tam snad uvidite a stavim sa o pivo, ze to je pokoveny plast kedze som cely ten trziak musel tozoberat a tu stredovu dieru som musel koli led ziarovkam ktore aj tak skoncili v kosi zvacsovat....
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
je to plast, nahrej si tenky dlhy klincek alebo ihlu a sprav po obvode oproti sebe drazky na tie cudliky co su na tej halogenovej ziarovecke a pekne to vytiahnes, tu malu halogenku kupis v kazdej mototechne, toť vsjo, žiadna veda, robil som to x-krat https://www.youtube.com/watch?v=GDApyupw_1Y