... všetko o BMW ...
j.matrix napísal:aj hifi ale ma tlacitko, je v nich rozdiel?

jararak napísal:zacalo to po dlhsom case? zjavne by ti trebalo vypnut check control, on sposobuje to blikanie

hlboka,tak sa "perfektne aj robilo".Ale nakoniec sme to dali a auto konecne kuri a neunika voda z chladica.Nejake foto aby som nezabudol na tuto prijemnu pracu,ktora nebola az taka zlozita,ale snad ju tak skoro nebudem musiet opakovat.
 hlboka,tak sa "perfektne aj robilo".Ale nakoniec sme to dali a auto konecne kuri a neunika voda z chladica.Nejake foto aby som nezabudol na tuto prijemnu pracu,ktora nebola az taka zlozita,ale snad ju tak skoro nebudem musiet opakovat.

eld napísal:toto je klasika hadam u kazdej E46 R6, vyduty spodok chladica a stracanie sa vody cez to... a najlepsie ked clovek vymeni chladic a potom prdne expanzka
 (chvala bohu
  (chvala bohu   )
 )
 (20mm)
  (20mm)

Drac1k napísal:Diky Nadro(20mm)
Uz len prezut..

parádička. Ja som ten priekopník. Špilka do uší.
 parádička. Ja som ten priekopník. Špilka do uší. 

nuberian napísal::lol: parádička. Ja som ten priekopník. Špilka do uší.

nadobu na ostrkovac za FL.Hned ten motorovy priestor lepsie vyzera.A hlavne som sa dokopal kupit cierny strop *(komplet vsetko na fotkach chyba).Tolko som,ale rozmyslal,ci ano,nie...ze nakoniec ostal iba bez osvetlenia,no to som vyriesil bez problemov.Chronotimer bol,ale taky zlaty,ze mi aj tak dal clonitka so spinacom na svetla,tak som to nemusel prehazdovat zo sivych (i ked netusim ako by som to aj spravil
  nadobu na ostrkovac za FL.Hned ten motorovy priestor lepsie vyzera.A hlavne som sa dokopal kupit cierny strop *(komplet vsetko na fotkach chyba).Tolko som,ale rozmyslal,ci ano,nie...ze nakoniec ostal iba bez osvetlenia,no to som vyriesil bez problemov.Chronotimer bol,ale taky zlaty,ze mi aj tak dal clonitka so spinacom na svetla,tak som to nemusel prehazdovat zo sivych (i ked netusim ako by som to aj spravil   )
 ) No proste je to 1a100!
 No proste je to 1a100!
 ) Bola to "celkom sranda" dostat to auto potom domov.Tak sa rovno vymenilo par veci.A ani sam neviem ako,ale kupil som repliky r18 ala m6,ktore zo srdca neznasam,ale v tejto farbe som sa na ne z nejakeho neznameho dovodu ulakomil
 ) Bola to "celkom sranda" dostat to auto potom domov.Tak sa rovno vymenilo par veci.A ani sam neviem ako,ale kupil som repliky r18 ala m6,ktore zo srdca neznasam,ale v tejto farbe som sa na ne z nejakeho neznameho dovodu ulakomil   

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

(pacia sa mi no)
   (pacia sa mi no)