takže už aj ja niečo napíšem
u mňa to začalo ako u pomere viacerích ludí tu na fóre. Auto som mal, ale zrodila sa vo mne myšlienka kupiť niečo iné a novšie. Vzhľadom k tomu, že v rodine boli iba benzíny, tak sme sa s otcom zhodli na tom, že by to mal byť diesel. Začalo sa hľadať. WV Passat, Škoda Superb a tak. malo byť samozrejme väčšie ako oktávka keďže sme taka malá rodinka. Ja 2m oco napodobne, takže keď my dvaja sadneme dopredu vzadu 0 bodov

. Aj po BMW 320 diesel som sa obzeral, ale od toho ma všetci odhovarali, že to bude strašne drahé na diely. Nejako sa mi podarilo zablúdť k Danovi (diablo), že sa poradim ake sú BMW a tak. Hneď ako som prišiel, tak ma odhovoril od diesla. Nejazdím moc dlhe trasy a každý deň po meste, že mi stačí benzín. Diesel som chcel kvoli spotrebe ale keď chodim každy deň do prace, tak sa mi auto pomaly ani nezohreje. Tak že nafta by nebola moc dobrá voľba. OK tak benzín. Ale štvordverák. A na koniec mi povedal, že jeho kamaratka (paja) dovliekla z DE coupe ak chcem aby som išiel mrknuť. Trapilo ma, že je to coupe, keďže jedného dvodvojdveráka mám. Ale previesť sme sa išli, bolo to za rohom. Keď som ho videl to bola laska na prvý pohľad. zabudol som aj na 4dvere aj na passat a vsetko ostatne. Zohnali sa peniaze a o týždeň som maturoval ako mam vycuvať z benzínky lebo som nevedel zaradiť spiatočku

Bolo to pre mňa niečo nove
Takže niečo k autu:
323 CI rok 99 170PS
výbava v celku dobrá len mi chýba lakťová opierka. Má to 4 sedačky

klímu, BC, el. šíber, el sedačky, zatmovovacie zrkadlo či ako sa to volá

a už asi nič také čo by ostatne nemali
od júla som najazdil 30 000km a zatial nič vážne sa nestalo. Menil som odvetranie klukovej skrine, ložiská vzadu a zavaril odtrhnutý silenblok na zadnej náprave.
a úpravy?
základ je aby to stále išlo. Namontoval som EA a čakujú 18 kolesa na leto.
ešte by som chcel ak vyda M nárazník aspon do predu a odtrhovú lištu na kufor.
To je asi všetko. Nejake foto: