Nejaký ten update po viac ako 3 rokoch. 😅

70tka jazdí, síce málo, keďže asi 80% pracovných aj súkromných vecí mám na pešo/MHD, čiže odkedy ju mám, spravil som "až" 20 000km. Servisne som sa ale nenudil.
● Menili sa oba zadné mechy, jeden mi prdol počas jazdy, veľká prdel mať 4tinový lowrider 🤦♂️
● Dával som novú hlavnú remenicu, išla originál BMW, keďže OE náhrady niesú, suma šialená (610€ to bolo myslím) a ešte k tomu jeden z posledných 7 kusov na sklade.
● Odišiel regulátor na alternátore, čiže 2x odťah, k tomu sa zistilo, že asi všetky tesnenia na vrchu motora sa začali identifikovať ako plast a olej začal kvapkať na zvody, čiže za prepravku nových tesnení, nátrubkov a čo sa viem čoho ešte 😅
● Jeden večer som proste nenaštartoval, "našťastie" len odhnilo ukostrenie motor/kasňa, čiže nič strašné, k tomu rovno nová baterka
● Dával sa nový klímakompresor, starý bol už pridretý, išiel tam Mahle a prvý raz som platil za robotu viac ako za diel 🤣 - celá nápravnica išla dole skrz to, ešte aj nejaký šrób sa tam zalomil, inžinieri to teda vymysleli.
● Samozrejme som absolvoval zvolávačku na výmenu oboch airbagov v BMW
K tomu aj nejaké veci pre "radosť" sa spravili :
● Kamarát mi upgradol osvetlenie ŠPZ na OEM LCi ledky

● Pomenil som tie origo lepkavé plasty v zadných dverách + ešte ma čaká výmena roletiek v cupholdery, roletky mám v kufri aj polroka, len sa mi do toho nechce 😅
● vyhodil som držiak telefónu v lakťovke, pri cene za záslepku sa mi zastavil rozum (cez 200€ za takú kravinu), takže 3D tlačiareň spravila svoju robotu 😁 - ak by niekto potreboval, mám ešte pár kusov.
● Dal som prečalúniť volant, starý už bol dopraskaný, mal som podmienku aby vyzeral presne tak ako z fabriky, žiadne pochybné švy, perforácie and shit. Našťastie ešte sú ľudia, čo vedia robiť poctivú robotu.

V pláne je tento rok konečne dať nalakovať tú smutnú kapotu + pravé zadné rozšírenie blatníka, urobiť upgrade svetiel na Adaptive BiLED a ujo Jararák sa ozval, že doskladnil CarPlay/Android Auto pre CIC, tak sa musíme dohodnúť, kedy spravíme upgrade aj týmto smerom. 😁