... všetko o BMW ...
M3driver napísal:tak nabonzujem tuto kolegu, ak lustime casy spravne na tych seriovych gumach casy okolo 2:43 - 2:44, takze parada!!! a na prekvapenie tiez prve kola![]()
![]()
co s tyka tych D2, urcite to niesu brzdy na pozovanie. na zavodne specialy sme sa pozerali, ale len z dialky. myslim ze to staci![]()
z blizka sme obzreli napr. domace zavodne seaty ktore vsetky jazdia prave tie D2...
edit: nejake videjka mame, len sa este uvidi ci sa tu objavia![]()
cretino napísal:..aj to je jedno z rieseni, mozno pre moje ucely bude aj dostacujuce :) uvidime, alternativa je aj dalsia seriova sada platniciek, nieco lepsie (ferodo ds3000) az s novymi kotucmi..
jazdil si este vecer po pretekoch?
cretino napísal:Smart: to mas celkom slusny cas, nahodene zadne AP spravili svoje? ukazalo sa nieco aj na case?
celkom som sa tym casom cudoval, ale asi to bude pravda.. studeny ranny vzduch, nulova premavka a takmer nove seriove platnicky - toto mohli byt dovody toho, ze to celkom pekne chodilo..
tie D2 co som pozeral u nas vychadzaju 1358€ za 8 piestiky s rozmerom 330x32.. zadne su 4 piestiky za taku istu sumu..
Zaujímavé. Neviem, stále z toho nemám nejaký dobrý pocit, napr. iba to, že sú 8 piestové, to je úplne zbytočné, dopredu potrebuješ tak maximalne 6 piestov na rovnomerne rozloženie sily, napr. naše Mkové, ktoré sú dokonca z M3 CSL, boli iba jedno piestové, čo je tiež extrém, ale iba chcem povedať, že to nieje tak, že čím viac piestov, tým lepšie. Treba vždy hladať kompromis medzi hmotou ktorá príjme teplotu a hmotnosťou, ktorá negatívne vplýva na handling. My sme tiež mohli dať aj 380mm MotIv brzdy, ale proste to nedáva zmysel.
cretino napísal:ok chalani, diki za rady.. takze tieto kotuce co tam mam zrusim este s jednou seriovou sadou platniciek nech ich nevyhadzujem dobre a na novu sezonu sa uvidi, ale asi vyskusam DS3000
slevin: po tom poslednom jazdeni kde som bol chvilku ako spolujazdec u teba si myslim, ze uz takto to bolo brutalne.. ked to este posunies, spolujazdec sa ti hned v druhom kole doserie/dogrca a bude vymalovane
blesk napísal:zlty Civic Type R jazdil 2:31. Chalan jazdi prvu sezonu s tymto autom LM BC a ked ma viezol prvy krat pred rokom aj nieco mal som na neznamom kopci prvy krat pocit ze som sravil chybu- ze som nastupil:-)
Cretino vyhodene peniaze tie platne co tam davas- daj DS 3000 neolutujes