njn a nakoniec mozno dam stredy z vonka, na foto nizsie zadne sa mi viac pacia ako predne pozeral som si nejake dalsie moznosti farieb a asi ostanem pri nejakej neutralnej strieborno-sivo-sedo-ciernej keby som disky predaval rychlejsie ich niekto kupi
no v pripade ciernych stredov to asi vyzera fakt lepsie na tej zadnej naprave, ale ked bude stred inej farby, ktora nezanika, tak urcite to bude lepsie tak jak je na predku.. a navyse mas vacsi limec, sirsi disk, mensie ETcko.. same vyhody..
fakt si chcel davat kriklavu zelenu? kto by to bol povedal..
vsetky 18ky su na M3 male vizualne podobne 17" beznej E46 kedze M3 ma o 5 profiloveho cisla vacsie pneu... zatial budem jazdit na 18" aspon sa budem tesit z komfortu a neskor dam 19" na leto
co som sa bavil z chalanom z a-m-a tak vravel ze uz original m3 zvody su spickove a vykonovostou tam nie je velmi co upravovat, aky je tam narast pri tychto zvodoch?priblizne?
ano su uz dost poriesene ale staci pozret na grafy ked chalani nahodili co len cinske ebay zvody tak odbrzdeny narast vykonu tam bol... ja som ich nekupil na vykon ale na zmenu zvuku a koli tomu ze cely vyfuk pojde nerezovy :)