kto nebol v rumunsku nepochopi...tam platia nasledovne pravidla:
- v dedinach minimalka 70km/hod pod tuto rychlost vas vytrubia kamiony
- plna ciara znamena prebiehat opatrne
- dvojita plna ciara znamena prebiehat na vlastne riziko
- prerusovana ciara znamena prebiehat mozu aj dacie

- mimo mesta 110-120km/h
- na dalnici som vytlaci tachometrovych 240km/h
- treba len davach bacha ci auta oproti neblikaju, my sme nepresli okolo ziadnej hliadky ci meracov bez toho aby sme o nich uz pred dedinou nevedeli, na toto si tam potrpia, chvala bohu
tam sme jazdili fakt na prasata

hlavne ked sme mali vysielacky a vsetko sme si hlasili, to sa nam to predbiehalo v zakrutach
inak hore dole (na videu ta posledna suvisla cast) som absolvoval 5x a uvaril som brzdy (ze nebrzdim som zistil nastastie az uplne dole), trochu smradu a dymu ale pockalo sa 20min a slapalo sa dalej, hold toto uz bolo moc na obycajne brzdy...
k plasti dipu - ocakaval som ze to bude mat nejaky vzor no takme nema ziadny, kvalita striekania je dost opovazlive tvrdenie kedze som si to robil sam a prvy krat som drzal striekaciu pistol rozhodne by som to ale teraz spravil inak, vsetky hrany a miesta kde su velke uhly by som nastriekal najprv Primerom co je pripravok na zvysenie prilnavosti dipu...zatial jedine co mam pokazene je nad osvetlenim SPZ, riesil som to provizorno opravou...
ak plasti dip vydrzi celu zimu tak na jar to strhnem dole a spravim nanovo a poriadne, lebo mne sa to sakra paci