Zdravim zase po dlhsom case, kedze este niesom doma tak len jedna malickost a taktiez jedna neprijemna sprava.
Cez vykend som si spravil maly vylet do Lipska na vystavu Mangy a komixov vola sa to "Manga-comic-convention".
Kedze mam rad Anime a mangu tak som uz dlhsie chcel ist na podujatie podobneho typu.
Po ceste naspet auto dosiehlo "kulatiny" a to konkretne cisla 350 000 Km.
Ako tu uz mnohokrat padlo "najvyssi cas to dat stocit".

A teraz k tej neprijemnej sprave.
Dneska ked som dosiel k autu tak som si vsimol pomerne velky cierny olejovy flak ktory sa valil spod motora, kedze parkujem na kopci tak bol dost rozteceny na dlzku asi meter.
Tak to vyzera ze po vykendovej nakladace do/a z Lipska nieco prdlo a previlo sa to az teraz.
Vcera pod autom este nic nebolo, este som aj kontoroval parkovacie miesto pri praci ci tam neboli stopy oleja, no nic tam nebolo.
Motor zatial bezi normalne, nepise ani nizku hladinu oleja.
Hlavne ma znepokojuje ze vytieklo pomerne dost oleja za kratky cas lebo ked som rano pozeral pod auto tak to kvapkalo a taktiez ked dnes odchadzal z prace to tiez kvapkalo.
Motor som pozeral zvrchu ako sa len dalo, hrana veka ventilov je trocha mastna ale nie natolko aby tamad stekal olej a v takom mnozstve.
Vyzera to tak ze tecie skor niekde v spodnej polovici motora.
Zajtra zajdem do servisu, dnes som uz nestihol kedze som bol dlho v praci a v servise uz zatvarali.
Mate nejake typy co by to s najvecsou pravdepodobnostou mohlo byt?