... všetko o BMW ...
 Batéria 80Ah
 Batéria 80Ah krytka srobu vo dverach
 krytka srobu vo dverach retro antena
 retro antena lakovacia sada (farba + metaliza)
 lakovacia sada (farba + metaliza)
 Auto prezute na leto, zohnal som si Hankook Ventus S1EVO2
 Auto prezute na leto, zohnal som si Hankook Ventus S1EVO2 Tento mesiac ma caka vymena brzdovky - blikol servis
 Tento mesiac ma caka vymena brzdovky - blikol servis rocnik 2005
 rocnik 2005 motor 2,5 liter benzin
 motor 2,5 liter benzin combi
 combi 4x4
 4x4 Vybava pomerne fajn na ten rocnik = xenony, cuvacie senzory, sportove sedacky, tempomat, velka navi, mp3, zimne 17tky....do mesta a okresky idealne.
 Vybava pomerne fajn na ten rocnik = xenony, cuvacie senzory, sportove sedacky, tempomat, velka navi, mp3, zimne 17tky....do mesta a okresky idealne. Stav - velmi zachovaly kusok, panko v Rakusku sa staral...cely interier dal z lediek, menil aj olej v dife, co moc ludi nerobi.
 Stav - velmi zachovaly kusok, panko v Rakusku sa staral...cely interier dal z lediek, menil aj olej v dife, co moc ludi nerobi. 
											HAZARD napísal:Styling 230. Favorit bol 193 ale tych bolo dost malo v ponuke a OK stave + gumy sa mi na ne nechcelo kupovat...230 boli s rocnymi pneu, v BA sa dali pozriet, tak nebolo co riesit.vyzera tak decentne.tie 19 kupene su co zac?

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

LOKI napísal:ako si to urobil? na youtube som videl, ze sa ma dat paka do neutralu, stlacit to tlacitko a paku len vytiahnut, ale mne to nejde, nie su tam nejake sroby co to drzia?Vymenil som paku...